Minulla on ilo esitellä Maijan Maailma LKV:een uusin myyntikohde. Asunto on varmuudella yksi ihastuttavimmista töölöläiskodeista, jossa minä olen käynyt. Ja minä olen ehtinyt käydä jo monessa!

Asunto on muodostettu kahdesta eri huoneistosta (3 osakekirjaa) ja se sijaitsee arvotalon toiseksi ylimmässä 4 1/2. kerroksessa. Asunto on avara läpitalonhuoneisto kauniine erkkeri-ikkunoineen ja sopii niin edustukseen kuin isonkin lapsiperheen kodiksi. Pinta-ala on 135,6 m2. Huoneisto on kauttaaltaan remontoitu tasokkaasti vuonna 2011. Huoneistoon on kolme sisäänkäyntiä.

Huoneistossa on paljon kauniita arkkitehtonisia muotoja ja yksityiskohtia. Tunnelman kruunaa kaksi toimivaa kaakeliuunia, joista koristeellisempi on siirretty tukholmalaisasunnosta. Asunnon kauniit täyspuiset pariovet ovat alkuperäiset, ja muutamat peililasiovet on teetätetty puusepällä alkuperäisen mallin mukaan.

Tämä ruutuikkuna on yksi asunnon ihastuttavista yksityiskohdista.

Kylpyhuoneet ovat ylelliset ja toteutettu tyylikkäästi (esim. hanat ovat Design Il Bagno Alessi (Oras)). Asunnossa on kolme sadesuihkua sekä saunallisessa kylpyhuoneessa tähtitaivaskatto.

Omaa rauhaa lisää se, ettei samassa kerroksessa sijaitse muita asuntoja.

Lisäasumismukavuutta tuo samassa kerroksessa sijaitseva pieni kuivatusvintti, jossa huoneistolla on kaksi tilavaa säilytystilaa. Lisäksi varsinaisella vintillä on yksi iso säilytystila ja kellarissa vielä lisäksi kaksi kellarikomeroa.

 

Vuonna 1912 valmistuneessa arvotalossa on kaunis ja tilava porraskäytävä. Täydellinen putki- ja sähkösaneeraus on tehty vuosina 2010-2011 ja ikkunaremontti vuonna 2016.

Huoneistossa on yhteensä kuusi huonetta sekä keittiö. Asunnossa on kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa tilava sauna, iso kylpyamme sekä erillinen suihku. Lisäksi huoneistossa on myös erillinen tilava kodinhoitohuone, jossa on myös suihku. Asunnossa on yhteensä kolme wc:tä.

Moderni keittiö viinikaappeineen ruokasalin ja kodinhoitohuoneen välissä on sijainniltaan ihanteellinen. Kaikkien tasojen pinnoitteena on korkeatasoinen Corian ja lattiaan on valittu ihastuttava kaksivärinen laattalattia.

Hintatiedot

Velaton hinta

1 190 000,00 €

Myyntihinta

1 125 819,18 €

Rahoitusvastike

447,48 € / kk

Hoitovastike

610,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 057,68 € / kk

Katso asunnon tarkempi myynti-ilmoitus Etuovelta täältä ja Oikotieltä täältä.

Lue myös asuntoa koskeva Etuoven blogi-juttu täältä.

Asunto vapautuu sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja sovi esittely.

Maijan Maailma LKV

Maija Lukkari-Nyman

VT, LKV, sisustussuunnittelija

P.040-1464688

maija@maijanmaailma.fi


Jos pidit tästä artikkelista, niin olisi mukavaa, jos jaat sen eteen päin klikkaamalla sosiaalisen median kuvakkeita alla! Kiitos!