Tekijät

Maija Lukkari-Nyman

Maija Lukkari-Nyman

Maija Lukkari-Nyman on helsinkiläinen varatuomari, LKV ja sisustussuunnittelija. Vaimo ja kahden lapsen äiti haluaisi olla multitaskaaja, muta kompastelee aika-ajoin. Maijan elämästä kumpuaa Maijan Maailman aiheet.

Riitta Sourander

Riitta Sourander

Riitta Sourander on helsinkiläinen sisustukseen erikoistunut valokuvaaja. Reissunainen ja maailmankansalainen. On kotonaan melkolailla missä vaan. Rakastaa metsiä ja eläimiä. Meditoi ja juoksee. Tämän hetkiset kiinnostuksen kohteet: japanilaiset kivipuutarhat, ekologinen rakentaminen ja vaihtoehtoiset energiamuodot. Käy katsomassa Riitan portfolio osoitteessa www.emomedia.fi .

Miia Ollula

Miia Ollula

Miia Ollula on toiminut kohta 16 vuotta kampaajana sekä kouluttautunut myöhemmin maskeeraajaksi. Tämä tausta on tuonut kisamenestystä maskeerauskilpailuissa kotimaan ohella Kanadassa, Saksassa, Itävallassa ja Englannissa. Miia on päässyt toteuttamaan osaamistaan monissa eri tuotannoissa tv:n, musiikin, mainos- ja lehtikuvauksien parissa. Hän työskentelee niin yrityksien kuin yksityisten henkilöiden kanssa. Luovuus sekä joustavuus ovat Miian vahvuuksia ja äärimmäisen palkitsevaksi hän kokee tyytyväisen asiakkaan.

Irene Wichmann

Irene Wichmann

Irene Wichmann on visualisti ja esteetikko. Hän tarkastelee työssään maailmaa sisustamisen, esineiden, ilmiöiden sekä muodin kautta. Irene on työskennellyt muotitoimittajana, stylistinä ja nyt sisustustoimittajana. Hän innostuu uusista ilmiöistä, tyyleistä ja paikoista vaikka Irenen oma tyyli lienee klassinen, twistillä ja ripauksella boheemia rock´n rollia.

Marko Pasanen

Marko Pasanen

Marko Pasanen on viiniin erikoistunut vapaa kirjoittaja ja Maijan Maailman viiniasiantuntija. Markon juttuja ihmisistä ja ilmiöistä viinien takana osoitteessa viininjuurilla.fi.

Anne-Maria Ylitapio

Anne-Maria Ylitapio

Anne-Maria Ylitapio, Amy, on muodin ammattilainen, joka on tehnyt pitkän uran muotitoimittajana, stylistina ja pukusuunnittelijana.

Denis Vinokur

Denis Vinokur

Denis Vinokur on helsinkiläinen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Hän on pitänyt vastaanottoa Helsingissä yli viisitoista vuotta. Hän on kirjoittanut alasta kaksi kirjaa: Terveyden kiinalainen käsikirja (2009) ja Tuli, Maa, vesi (2015).