Kerroksellisuutta, vahvoja värejä, kodikkaita tunnelmia, kotimaisia tuotteita, toinen toistaan paremmin stailattuja osastoja! Siitä on Habitare 2017 tehty!

Poissa on pelkkä musta-valkoisuus ja steriiliys. Esillä on paljon luonnonmateriaaleja, perinnevalmistustapoja, moninaisia muotoja, pehmeitä kuoseja ja tummanpuhuvia sävyjä.

Nyt persoonallisuus näkyy sisustuksessa. Ihmisen omat intressit ja kiinnostuksen kohteet saavat näkyä kodin stailauksen viimeistelyssä. Kodissa kokataan, fiilistellään, seurustellaan, nukutaan, juhlitaan ja tehdään töitä. Koti saa näyttää kodilta!

Kerroksellisuutta, väriä ja tyylien yhdistelyä. Ihanaa, jo oli aika!

Asun-lehden osaston stailaus kuului kauneimpien joukkoon.

Johanna Gullichsenin tekstiilit ihastuttavat minua aina!

Värirevittelyä Skannon, Timberwisen, Vepsäläisen ja Asun-lehden osastoilla! Timberwisen uudet parkettiladonnat ovat ehdottomasti myös katsastamisen arvoisia.

Jollet ole varsinaisesti väri-ihminen, niin näistä maanläheisistä ja murretuista sävyistä moni voi löytää oman värinsä. Valkoinen raikastaa ja kasaa värit loistavasti myös yhteen.

Katsasta myös Signals-näyttely ja pääset selville miltä tulevaisuuden trendit ehkä näyttävät.

Kerroksellisuus näkyy myös osastojen sisustuksessa. Annon uusi tuleminen ihastutti minun lisäkseni monia muitakin.

Kasveja Hakolan ja Skannon osastolla.

Ikea osallistui ensimmäistä kertaa habitareen. Elohuoneen tunnelmaa Ikean osastolla. Pääsin myös keskiviikkona osallistumaan Ikean järjestämään ihanan Pella Hedebyn workshop’iin. Ihana inspiraatiopläjäys!

Keittiötaidetta Avotakan osastolla. Ihanaa! Valkoisten keittiöiden jälkeen ruskea väri virkistävää! Marmori pitää pintansa.

Tämän verran ehdin kiertää Habitarea keskiviikkona, mutta matka jatkuu taas tänään.

Oppaana

Minä toimin Habitare-messuilla 13.-17.9. messuoppaana kollegani Anne Lammin kanssa. Opastetut kierroksemme starttaavat tänään pe 15.9. klo 13 ja su 17.9. klo 11.

Opastetun kierroksemme teema on ”Huomisen koti sisustussuunnittelijan silmin”.

“Huomisen koti” on Habitaren tämänvuotinen teema. Minä ja kollegani sisustussuunnittelija Anna Lammi johdatamme osallistujat kierroksellamme huomisen kodin rakennuspalikoihin. Mitä huomisen koti pitää sisällään? Mistä huomisen kodissa haaveillaan?