Remontti from hell! Näin kuulee usein ihmisten kuvailevan remonttiaan, vaikka meneväthän rempat usein ihan putkeenkin.

Harva kuitenkaan tuulettaa rempan ihanuutta, vaikka aika kuultaisikin mahdolliset huonot muistot ja tuloksena olisi ihana, kaunis, remontoitu koti!

Menen Kevätmessuille torstaina 12.4. klo 16 (Gigantti-lava) puhumaan teemalla Remontoinnin perusteet – riesasta riemuksi. Olisi kivaa nähdä sinutkin Messukeskuksessa!

Mutta, millaisia kokemuksia sinulla on remonteista? Menikö putkeen? Menikö hermot? Ylittyikö budjetti? Alittuiko budjetti? Oliko niin kauheaa, että vannoit, ettet koskaan enää remontoi tai onko sinulla muuta remonttiin liittyvää sydämelläsi?

Arvonta

Vastaa yllä olevaan kyselyyn blogin kommenttiosiossa/Maijan Maailma Instagram tai Facebook-sivuilla, tägää kaverisi viestiketjuun ja voita liput sinulle sekä ystävällesi Kevätmessuille. Arvon kolme lippupakettia (arvo 32 euroa), osallistumisaika päättyy 11.4.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!