Kenen kotona? – hae mukaan tv-ohjelman uudelle tuotantokaudelle!

Kenen kotona? -lifestyle-ohjelma saa jatkokauden. Minulla on taas ilo etsiä ohjelmaan ihmisiä koteineen. Formaatti on superhauska leikkimielinen kilpailu ja se esitetään Maikkarilla.

Jutun juoni on seuraava:

Kenen kotona? -ohjelmassa neljä toisilleen tuntematonta ihmistä vierailee toistensa kodeissa yrittäen arvata, kuka missäkin kodissa asuu. Osallistujat tietävät toisistaan vain nimen ja ammatin.

“Pystyykö kotisi perusteella arvaamaan, että juuri sinä asut siellä? Mitä kotisi paljastaa sinusta?”

Kun kaikki kodit on katsastettu, arvataan, kuka kodeissa asuu ja lopuksi eniten oikeita vastauksia saanut palkitaan. Kuka onkaan paras päättelemään kodin ja persoonan yhteyden? Kuka osaa olla paljastamatta itsestään liikaa, omaa kenties näyttelijän lahjoja, ja toisaalta kenellä on eniten salapoliisin taitoja osata yhdistää oikea persoona oikeaan kotiin!

Jokaisesta valitusta kodista ohjelmaan osallistuu yksi aikuinen asukas. Kuvauksiin tulisi pystyä varaamaan kolme peräkkäistä arkipäivää. Kuvauspäivät ovat pitkiä, mutta sitäkin hauskempia!

Katsomosta ja CMoresta pääsee vielä katsoman jaksoja, mikäli edellinen kausi jäi sinulta katsomatta tai haluat katsoa ohjelman jaksot uudestaan!

Hakusessa persoonallisia koteja ja ihmisiä

Haemme siis tällekin kaudelle persoonallisia koteja ja ihmisiä ruotsalaiseen alkuperäisformaattiin perustuvaan, lämminhenkiseen ja kilpailulliseen lifestyle-ohjelmaan.

Ohjelmaan voivat osallistua kaikenlaiset kodit kommuunista huvilaan! Persoonallisuus on valttia!

Hae siis mukaan!

Voit olla suoraan yhteydessä minuun mailitse (maija@maijanmaailma.fi), niin kerron lisää ohjelmasta.

Voit myös hakea ohjelmaan suoraan Maikkarin sivuilla olevan linkin kautta täältä.