Tervetuloa Maijan Maailmaan!

Maijan Maailmassa sisustetaan, kokataan, matkustetaan, remontoidaan, tutustutaan tyyleihin, fiilistellään ja vietetään perhearkea. Maijan Maailman kautta jaan kaikkea kiinnostavaa ilolla myös Sinulle – tervetuloa!MM amyn tyyli-8462

 

Kuka on Maija?

Olen 45-vuotias helsinkiläinen varatuomari, LKV ja sisustussuunnittelija sekä -toimittaja. Vaimo ja kahden lapsen äiti. Olisin nuorempana halunnut arkkitehdiksi, mutta ajauduin kuitenkin oikeustieteelliseen. Kaikki muut suvussani olivat valinneet itselleen sti-päätteisen homman; pianisti, juristi, konttoristi, floristi, eversti…  Tuo loppupääte saattoi viitoittaa minut omalle opintielleni.

Äitini oli jäänyt yksinhuoltajaksi vanhempieni erottua sisarkatraamme ollessa vielä pieniä. Hän toivoi minulle turvallista ammattia ja lakimiehen ammatti vaikutti tuolloin juuri sellaiselta! Olisin kuitenkin halunnut arkkitehdiksi, mutta ”järki” vei…

En minä mitään kadu, huonomminkin olisin voinut valita. Ehkä kuitenkin toivon, että olisin silloin uskaltanut ottaa riskin – suuremman riskin kuin rakastumalla korviani myöten suomenruotsalaiseen ja menemällä hänen kanssaan naimisiin.

Haaveilen paljon. Aina muutosten alla olen unissani takaisin New Orleansissa, jossa vietin vaihto-oppilasvuoden – sitä vuotta kaipaan. Ranskalaisen kaupunginosan värikkyys ja jazz saivat sydämeni sykkimään aivan uudella rytmillä. Tuossa iässä kaikki oli vielä edessä… elämä oli vain ylitsepäästäviä esteitä ja toteutettaviksi tarkoitettuja haaveita.mm-0620

Kuitenkin lähes kaikki nuoruudenunelmani ovat toteutuneet – sain oman perheen: rakkaan mieheni ja ihanat lapseni. Yksi asia jäi saavuttamatta – arkkitehdin ammatti.

Olen tuottanut Maijan Maailmaa jo syyskuusta 2015 lukien ja se on vienyt meidät jo moniin seikkailuihin. Apunani on sisustuskuvaaja Riitta Sourander sekä muita lahjakkuuksia.

Maijan Maailmassa kirjoitan asioista ja ilmiöistä, jotka ovat sydäntäni lähellä ja kampanjoidaan lähinnä hyvän mielen, rauhan sekä kestävien arvojen puolesta!

Mikäli artikkeli on kirjoitettu yhteistyössä jonkun yrityksen kanssa, ilmoitamme siitä saitilla. Jos sinä tai edustamasi yritys on kiinnostunet tekemään yhteistyötä Maijan Maailman kanssa, voit olla yhteydessä Maijaan maija@maijanmaailma.fi.

maijanmaailma.hahmo