Asuntohaaveita: Tyylikäs omakotitalo Kulosaaressa

Maijan Maailma LKV:n kohde esittäytyy: tyylikäs kolmikerroksinen myös edustuskäyttöön sopiva omakotitalo, joka on rakennettu vuosina 1937–1938 arvostetulle ja rauhalliselle Kulosaaren omakotitalo- ja huvila-alueelle, vain noin 7 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Kiinteistön sijainti on mitä parhain rauhallisen kadun varrella meren läheisyydessä. Kiinteistön kaunis 1.402 m2 loiva rinnetontti, josta on merinäköalat, laskeutuu etelään.

Talo on saneerattu vuosina 1994–1995, jolloin muun muassa vesijohdot, viemärit, vesikate, märkätilat ja sähköt uusittiin. Vuonna 2014 asunnossa tehtiin myös mittava remontti, jonka yhteydessä keittiö, kylpyhuoneet, saunat ja wc-tilat uusittiin. Asunnossa on kaukolämpö, kunnallinen vesi ja viemäröinti.

 

Keittiössä ovat ajattomat valkoiset Aran-keittiöiden laadukkaat kaapistot. Keittiön kivitasot ovat tyylikkäät. Ruokasali on keittiön välittömässä läheisyydessä ja olohuoneen vieressä. Ruokasalista on käynti talon katetulle terassille. Asunto on valoisa avaran tontin ja neljään ilmansuuntaan avautuvien ikkunoidensa ansiosta. Huoneiston takat tuovat tunnelmaa. Ilmavasta olohuoneesta ja ruokasalista näkymät ovat puutarhaan ja merelle.

Asunnossa on neljä varsinaista makuuhuonetta, jotka on sijoitettu yläkertaan. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on parveke ja kahdesta huoneesta on upeat merinäkymät aina Suomenlinnan majakalle asti. Kellarikerroksen harrastehuone, takkahuone ja säilytystilat mahdollistavat kerroksen käytön erilaisiin tarpeisiin.

Suuri piha-alue on viimeistelty kauniisti kivetyksin, nurmialuein sekä perenna- ja marjapensasistutuksin. Pihalla on valaistus hämäräkytkintoiminnolla. Vanha puutarhapuusto on upea. Suojaisa piha-alue on myös lapsiystävällinen. Kohde on kiinteistömuotoinen ja tontille on jäljellä rakennusoikeutta 146 m2, mikä mahdollistaa toisen talon rakentamisen tontilla.

Asunnon ehdottomana valttikorttina on loistava toiminnallisuus. Kolme kylpyhuonetta, 3 wc:tä, kodinhoitotilat ja ruhtinaalliset säilytystilat tuovat arkeen helppoutta. Talo on hyvässä kunnossa ja sen energialuokka on D (2018).

Täällä asut kaikessa hiljaisuudessa keskellä rauhallista ympäristöä, mutta lähellä on runsaasti palveluita. Noin 900 metrin päässä on Kulosaaren ostoskeskus, jossa ovat mm. ruokakauppa, ravintola sekä kukkakauppa. Noin kilometrin etäisyydellä on metroasema, josta on puolestaan noin 10 minuutin metromatka Helsingin keskustaan ja yhden pysäkinvälin matka Kalasatamaan, jossa sijaitsee Redin ostoskeskus. Redin palvelutarjonta on laajaa ja se tarjoaa mm. ruokakauppoja, ravintoloita, kahviloita, apteekin, vaate- ja sisustusliikkeitä sekä runsaasti palveluita kauneushoitolasta elokuvateatteriin. Myös kauppakeskus Hertsi sijaitsee yhden metroaseman päässä.

Lisäksi pääset ulkoilemaan nopeasti Kulosaaren luontomaisemiin ja nauttimaan kesäisin uimarannoista sekä venesatamista. Upea Mustikkamaa ja meren ranta ovat aivan vieressä. Lähellä on myös leikkipuistoja, tenniskentät ja päiväkoteja. Lisäksi Kulosaaren koulut tarjoavat mahdollisuudet opiskella ala-asteella ruotsin-, englannin- ja suomenkielellä, yläasteella suomeksi ja englanniksi sekä lukiossa suomen- ja ruotsinkielellä sekä englanniksi.

Liikenneyhteydet ovat loistavat: pääset sujuvasti mm. Itäväylälle ja Lahdentielle. Omalla autolla hurautat Helsingin keskustaan helposti noin kymmenessä minuutissa. Kulosaaresta ovat myös tiheästi liikennöidyt julkisen liikenteen yhteydet niin metrolla kuin linja-autolla sekä hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan.

Armas Lindgrenin tie 12, 00570 Helsinki

Huonekokoonpano  6 h, k, 3 x kph, 3 x wc, 2 x sauna, khh, vh, harrastehuone, takkahuone, katettu terassi, 2 x parveke, 2 x varasto, ulkovarasto, autotalli ja autokatos

Pinta-ala 211,5 m2 (asuintilat) + 106 m2 (muut tilat, kellari) + autotalli 17 m2

+ ulkovarasto 10,5 m2

Huoneistoala Ensimmäinen kerros 107 m2, toinen kerros 104,5 m2 + kellarikerros 106 m2, yhteensä 317,50 m2

Kerrosala Ensimmäinen kerros 141 m2, toinen kerros 133 m2 + kellarikerros 147 m2, yhteensä 421 m2

Bruttoalat (viitteellinen)  Ensimmäinen kerros 141 m2, toinen kerros 137 m2, kellarikerros 147 m2. Yhteensä 425 m2

Pinta-ala on tarkistusmitattu. Pyydä tarkemmat selvitykset välittäjältä.

Myyntihinta 3.450.000,00 euroa

Katso lisätiedot Etuovelta kohdenumero u37979

Esittelyvaraukset Maija Lukkari-Nyman/Maijan Maailma LKV

P. 040-1464688/maija@maijanmaailma.fi