Halloween

Halloween – vuoden “kauhein” juhla on (taas!) täällä. Tänä vuonna tunnelmaan virittäytyminen menee lähinnä vanhoja muistellessa. Kauhukiire korvaa ainakin kauhumeikin. Ja vaikka olisi aikaa, niin miksi sitä kehittämään uutta, jos vanhat kujeet toimivat!

Halloween kuorrutetaan usein kaikenlaiseen krääsään, mutta yhtä hyvin sitä voi viettää halutessaan hillitymmin juhlaan sopivan somistuksen ja ruoan parissa. Mutta miksi et heittäytyisi oikein kunnolla kauhutunnelmaan, jos siihen on kerrankin mahdollisuus?!

Ilahduta siis työkavereitasi ja kotiväkeäsi kunnon Halloween-meikillä ja inspiroidu Miia Ollulan taidonnäytteestä!

Halloween-ruoan ei ole pakko olla vain “verisiä” nakkisormia, jos se tuntuu sinusta liioitellulta. Tunnelmaa voi nostattaa astetta hillitymmin syksyn sadonkorjuuherkkujen siivittäminä, etenkin, kun koko juhla polveutuu kelttiläisestä sadonkorjuujuhlasta.

Teemaan sopivan, mutta hillityn Halloween-salaatin reseptin löydät Maijan Maailman muutaman vuoden takaisesta julkaisusta. Kokeile siis salaattia paahdetusta kurpitsasta, granaattiomenan siemenistä ja vuohenjuustosta.

P.S.

Jos et saa enää varattua aikaa Miialle (yhteystiedot löytyvät täältä) “kevyeen päivämeikkiin”, niin voit yrittää loihtia meikin ihan itse! Samaa meikkaustyyliä hyödyntäen tein nimittäin viime vuonna pojalleni Halloween-meikin koulun juhliin. Eihän siitä yhtä hieno tullut kuin Miian luomuksesta, mutta niin hieno, että poikani voitti asukilpailun! Good enough is good enough!

Hyvää halloweenia!