Haikeat hyvästit ja dramaattiset meikit

Burgundinpunainen, yksi syksyn muotiväreistä, näkyy nyt vaatteissa, sisustuksessa ja meikeissä. Maijan Maailman meikkitaiteilija Kati Koskela loihti minulle syksyn muodikkaimman meikin.

Se on dramaattinen, niin kuin syksykin usein. Syysmyrskyt ja syyssateet piiskaavat pian vasten kasvoja, tänään tuollainen sää tuntuu kyllä vielä kovin kaukaiselta. Syksy on myös haikeaa, jätämme jäähyväiset kesälle. Me Maijan Maailmassa joudumme sanomaan jäähyväiset myös ihanalle Katille. Kati on lähtenyt uusien haasteiden pariin Yleisradiolle. Yle sai ihanan huippumeikkaajan ja visionäärin tiimiinsä. Maijan Maailmalle surku, mutta onneksi meille kaikille jäi iloksemme monta inspiraatiota rikkaampi tyyli-osio.

Viime viikolla Kati meikkasi minut tyylillä, minkä hän kertoi olevan “kovinta hottia” meikkimaailmassa. Tuolla mainospuheella minäkin kiinnostuin. Mielenkiintoista on myös, kuinka kaikki trendit kulkevat samaa linjaa. Kun sisustuksessa jokin väri on muodissa, se on usein samaan aikaan muodissa myös meikeissä ja vaatteissa.

Samaa punaa oli nähtävissä tänä vuonna myös Asuntomessuilla. Annarina Yöntilän sisustamassa Fiskarhedenvillan messutalossa oli burgundia käytetty sisustuksen punaisena lankana. Kuvasarja kauniista messukohteesta esitellään pian Maijan Maailmassa.

koti Seinäjoki

 

mm-0183
Oikean alakulman tumma puna tuli huulilleni.
mm-0092
Vihertävää luomille
mm-0175
Burgundinpunaista huuliin.

Rakastan, kun taiturit loihtivat minulle tyylejä. Tähän voisi todella tottua. Kuinka ihanaa olisikaan lähteä liikenteeseen vaikka päivittäin, taikka edes kerran viikkoon tai kerta kuukauteen uudella lookilla 🙂 Eikä muuten ihme, että malleista usein tulee oikeita tyylinikkareita. Saavathan he jatkuvasti olla taitavien meikkaajien ja stylistien ympäröiminä. Kyllä siinä puuhassa saisi väkistenkin joitain oppeja imettyä itseensä.

mm-0122
Second Female’n ruskeanoranssi poolokauluksinen kimallekangasmekko, 145 euroa.

mm-0143

mm-0193
Lapsille on vastattava, vaikka kuvaukset olisivat käynnissä. Aika tiukka ilme kyllä. Kielsinkö karkkiostokset, pokemon-pelit, vai olinko vain huulipunaan tottumattomana kankea ilmeissäni.

tyyli.typo