Ei todellakaan mikään tylsä työasu!

Työssäni minun pitää olla siisti, mutta mihinkään uniformuun en taivu. En halua kokea olevani lainavaatteissa – liian hienona tai virallisena.

Kaipailen sellaisia vaatteita, joilla voin lähteä töistä vaikkapa suoraan illalliselle. Mieluisimpia vaatteitahan haluaa käyttää mahdollisimman paljon, ei roikottaa henkarilla odottamassa jotain tiettyä tilaisuutta.

Siksi uusi Dots Storesta kaappaamani jakkupuku onkin täydellinen löytö. Kenkiä ja asusteita vaihtamalla asu sopii töihin ja iltaan. Myös merkki on minulle uusi – Coster Copenhagen. Vaatemerkin takana on tanskalainen suunnittelija ja omistaja Pia Coster, pitkänlinjan vaateammattilainen. Pia panostaa eettisyyteen ja ensi syksyn mallistosta löytyykin paljon tuotteita, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

Rosemunden toppi löytyi myös Dotsista.

”Tämä jakkupuku omaa kaikki syksyn kuumimmat trendit”, Dots Storen Tiina kertoo. ”Graafiset kuosit, sinapinkeltainen väri ja pisteenä i:n päällä pinkit tereet – todella spesiaali ja rohkea efekti, joka tekee jakkupuvusta hieman arvaamattoman ja hauskan.” Ja minä olen Tiinan kanssa täysin samaa mieltä!

Ja nyt voisin sanoa, että olen todella edellä aikaa. Tähän asuun pääsin nimittäin käsiksi hiukan ennen muita, sillä jakkupuku tulee myyntiin Dots Storen myymälöihin ja verkkokauppaan vasta kesällä. Sitä odotellessa voit käydä kurkkaamassa Dots Storen myymälästä (uudet upeat tilat osoittessa Freda 30) tai verkkokaupasta (www.dots.fi), mitä muita ihanuuksia heiltä löytyy – ja sieltähän löytyy vaikka mitä asusteista vaatteisiin ja vielä pienfiilistelytavaroihin!

Laukku, Stella McCartney.

Kengät, Gianvito Rossi.

Ja vielä, jos katsomme hiukan tulevaisuuteen, niin Tiina kertoo, että tulevana syksynä vaatemuodissa ovat vahvasti edustettuina ruskean eri sävyt, poltettu oranssi, keltaisen ja sinapin sävyt, viininpunaiset ja syvät vihreän sävyt. Ihan mahtavaa, minun lempivärejä!

Jakkupukuun voi hyvin yhdistää tarvittaessa myös lenkkarit (Acne/Beam).

Tehty yhteistyössä Dots Storen kanssa.

Dots Helsinki

Fredrikinkatu 30

00100 HELSINKI

puh. 050 439 3597

dots@dots.fi

Aukioloajat:

Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

www.dots.fi

 

Dots Turku

Linnankatu 9 – 11

20100 TURKU

puh. 050 345 3660

dotsturku@dots.fi

Aukioloajat:

Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

Kuvat/Rafaela Nyman