Iho koetuksella, apu lähellä!

Käytän päivittäin maskia. Toisinaan useamman tunnin päivässä. Jatkuva maskin käyttö on saanut ihoni reagoimaan punoituksella ja ahavoitumisella. Tai ainakin luulen syyn juontuvan maskin käytöstä.

*kaupallinen yhteistyö Lieracin kanssa, mainos.

Huuleni ovat olleet lähes kroonisesti rohtuneet ja ihooni tulee punaisia laikkuja. Pyrin vaihtamaan kasvomaskeja tiheään, jotteivat kosteus ja bakteerit muhi maskin alla. Vaihtelen myös maskeja kangasmaskien ja eri valmistajien kertakäyttömaskien välillä, jotteivat mahdolliset kertakäyttömaskien kemikaalit pääse ärsyttämään ihoani. Samoin vaihdoin pyykinpesuaineen allergiaystävälliseen ja hajusteettomaan vaihtoehtoon. Parasta apua olen kuitenkin saanut Lieracin punaisuutta vähentävien Rosilogie-sarjan hoitoseerumin ja -voiteen sekä pikakaunistavan Lieracin Flas Lift Mask -naamion avulla.

Rosilogie Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate -seerumi

Punoitusta korjaava päivä- ja yötiiviste sopii kaikille ihotyypeille ja se on tarkoitettu ennaltaehkäisemään ja hillitsemään punoitusta. Pakkauksessa on kaksi erillistä säiliötä, joista toinen sisältää tiivisteen päivä- ja toinen yökäyttöön. Päivätiiviste vähentää punoitusta ja mahdollista kuumotuksen tunnetta iholla ja sen vihreä pigmentti neutralisoi ihon sävyä. Yövoide puolestaan vahvistaa ihoa karitevoin ja glyseriinin avulla. Molemmat hoitotiivisteet sisältävät prebiootteja sekä probiootteja, jotka tukevat ihon pinnan bakteerikantaa vahvistaen myös ihon omaa suojakalvoa.

Käyttö

Levitä päivätiivistettä aamuisin koko kasvoille ja anna imeytyä. Levitä tiivisteen päälle päivävoide.

Levitä yötiivistettä iltaisin puhdistetuille kasvoille. Levitä käyttämäsi yövoide tiivisteen päälle.

Rosilogie Redness Correction Neutralizing Cream -voide

Hellävarainen punaisuutta vähentävä hoitovoide, joka rauhoittaa ja ravitsee herkkää punaisuuteen taipuvaista ihoa, mm. couperosa-ihoa. Voide ei pelkästään ennaltaehkäise vaan myös korjaa ihon punoitusta. Voide myös vähentää verisuonien näkymistä ihon pinnalla sekä ihon punoitusta neuropeptidin vähentäessä ihoreaktioita. Voide sisältää runsaasti erilaisia hoitavia aineita, muun muassa voiteen sisältämä dekstraani säätelee mikroverenkiertoa ja estää tulehduksia iholla. Voiteen sisältämä vihreä pigmentti puolestaan neutraloi punaisuutta ja tasoittaa ihon väriä. Karitevoilla on ihoa rauhoittava vaikutus ja prebiootit puolestaan parantavat puolustuskykyä.

Käyttö

Levitä hoitovoidetta aamuin ja/tai illoin kasvoille ja lisää ekstrakerros voidetta tarvittaessa herkemmin punoittaville ihoalueille.

Lierac Lift Integral Flash Lift Mask -naamio

Kiinteyttävä, virkistävä ja kosteuttava naamio! Kuulostaa lupaavalta ja on myös sitä. Naamion sisältämät mahonki- ja purppuratulppaaniuute sekä hyalu-3-tiiviste kiinteyttävät ihoa palauttaen sen täyteläisyyden. Kahden luonnollisen biopolymeerin yhdiste muodostaa kasvoille kiinteyttävän kalvon. Hentotuoksuinen naamio sopii kaikille ihotyypeille.

Lift Integral Flash Lift -naamio on nimensä mukaisesti nopeavaikutteinen ja saa ilmeen kirkastumaan sekä kasvojen ihon ryhdistymään hetkessä.

Käyttö

Levitä ohut kerros kuivalle kasvojen iholle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa viitisen minuuttia, kunnes tuote on täysin imeytynyt. Tuotteen voi jättää iholle tai huuhdella pois.