Työ tuottaa tulosta – monella tapaa!

Nyt on aika tehdä pieni myyntihenkinen esittely. Tänä vuonna on tehty paljon töitä. Kiva niin, hommia on piisannut. Olen parin viikon aikana muun muassa myynyt seuraavat asunnot tai ne ovat tulleet minulle myyntiin:

Kamppi, upea loft-yksiö, MYYTY

Ullanlinna, remontoitu 4 h + k, MYYTY

Lauttasaari, avara kaksio, MYYTY

Kallio, valoisa kaksio, MYYTY

Lauttasaari, parvekkeellinen kaksio, MYYNNISSÄ

Kamppi, uniikki ullakkokolmio, MYYTY

Ullanlinna, 75-neliöinen asunto merinäköaloilla, MYYTY

Kamppi, upea kolmio, MYYNNISSÄ

Jos sinulla on myynti- tai ostohaluja, niin otathan minuun yhteyttä 0401464688/️maija@maijanmaailma.fi

Ja niille, jotka eivät vielä tunne minua (uusia lukijoita on tullut paljon, kiitos siitä), niin tässä pieni kuvailu:

Olen varatuomari, joka haaveili nuorena arkkitehdin urasta, mutta päätyi oikeustieteelliseen järjen äänestä. Mitään en ole katunut, juridiikkaa tarvitaan kaikessa, mutta päätin aikuisiällä kouluttautua myös sisustussuunnittelijaksi. LKV-tutkinnon tein puolestani ollessani toimitusjohtajana kiinteistökehitysyrityksessä. Asuntorakentaminen ja myynti tulivat haltuun, vaikka en jalkautuvaa työtä asuntomyynnin parissa silloin vielä tehnytkään. Asuntojuridiikan koukeroita selvittelin puolestani toimiessani asiantuntijatehtävissä asunto-osakeyhtiölain parissa.

Kaveripiirissä tiedetään ja mieheni sanoja lainatakseni ”asumme asunnossa kaksi vuotta ja viisitoista minuuttia, jonka jälkeen ostamme uuden”. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa, mutta ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa. Mutta totta on, että minua on aina himottanut uudet kohteet. Voih, maailmassa on niin monta ihanaa asuntoa ja asumismuotoa!

Vuosien varrella minua alettiin pyytää välittämään tuttujen, naapureiden ja ystävien asuntoja. Kaikkien käänteiden jälkeen olen todennut, että juuri asuntojen myynti on intohimoni. Välillä oma muuttointokin on hiukan hellittänyt, saanhan olla osana asiakkaitteni myynti- ja ostoprosessissa. Voihan siihen päälle sivaltaa aina tarvittaessa myös sisustussuunnittelua. Minun missioni on toteuttaa asiakkaitteni asuntohaaveet ja auttaa heitä läpi koko myynti- ja ostoketjun! Nautin suuresti työstäni ja arvostan, että saan olla osana tätä prosessia.

Kun niin sanotusti järki on esitteessä (asuntokaupassa on paljon juridisia koukeroita), on aika tehdä valtavasti myyntityötä, jonka jälkeen voidaan fiilistellä asuntojen kauneudella ja toimivuudella! Tuosta on hyvä myyntiketju tehty! Työni on tuottanut tulosta – monella tapaa. Kaikkein parasta on kuitenkin tehdä mieleistä ja merkityksellistä työtä, onhan asunto yksi ihmisen tärkeimmistä asioista! Sitä tuloksellisuutta ei voi millään ulkoisilla mittareilla mitata.

Ai niin, olenhan minä myös kahden teini-ikäisen äiti ja yhden miehen vaimo.