Lift Integral – nuorekas ilme ilman neulanteriä ja viiltoja (+arvonta)

Olen puhunut useampaan otteeseen siitä, että minulla ei ole koskaan ollut ns. ikäkriisiä. Nykyään minua on kuitenkin alkanut ottaa päähän vanheneminen. Ei sillä tavalla, että haluaisin olla nuori, mutta nopea vuosien vuosien vieriminen alkaa hiukan häiritä.

*) Kaupallinen yhteistyö

En kuitenkaan saa maanisia kohtauksia toteuttaa  nuoruudessa tekemättä jääneitä asioita, vaan ennemminkin mietin tarkkaan, mihin haluan aikaani käyttää. Nuorena tuntui, että elämä menee ohi, jos joku viikonloppu täytyi viettää kotona hissutellen tekemättä mitään. Nykyään tuntuu, että elämä menee ohi, jos pitää viikonloput viettää hosuessa muiden kuin rakkaimpiensa kanssa. Ikääntyminen sinällään on siis ihan ok, mutta vuosien vieriminen sucks!

Kuinka hidastaa ikääntymistä, kun vältelläkään ei voi?

Toki ikääntymiseen kuuluu myös ulkonäköön liittyviä ns. negatiivisia lieveilmiöitä. Iho veltostuu, se on varma. Mutta kuinka paljon, siihen voi omilla toimillaan vaikuttaa ainakin jonkin verran. Minä pyrin ennaltaehkäisemään sisäistä ja ulkoista vanhenemista elämällä melko kunnollisesti (ei nuhteettomasti, se tuntuisi liian tiukkapipoiselta), pyrkimällä nukkumaan riittävästi (välillä näin huonounisella helpommin sanottu kuin toteutettu), välttämään turhaa kiirettä (ainakaan sosiaalisiin rientoihin ei ole pakko mennä, jos se aiheuttaa stressiä), huolehtimaan hyvästä ravinnosta ja välttämään liiallista alkoholia sekä sokeria (ei kuitenkaan totaalikieltoja). Ulkoisen vanhenemisen estämiseksi käytän myös kosmetiikkaa, jota saan siveltyä poskiini ja kauneushoitoja, joita voidaan tehdä ilman viiltoja ja neulanteriä.

Siksi otinkin ilolla kokeiluuni Lieracin ihonhoitotuotteita, joiden kerrottiin kiinteyttävän veltostuneita ihoalueita ja palauttavan kuopalle painuneiden alueiden täyteläisyyttä välittömästi ja pitkäaikaisesti.

Lierac on nimittäin kehittänyt innovaation, joka perustuu esteettisissä hoidoissa käytettyihin menetelmiin: kasvojen kohotukseen, kiinteytykseen ja injektiohoitoihin. Kaikki tarvittava saadaan kuitenkin Lierac Lift Integral -tuotepurkeista sivelemällä voiteet kasvoille paljain käsin.

Käytössäni oli kesäkauden:

Lift Integral Sculpting Lift cream -päivävoide

Lift Integral Night Restruction Lift Cream -yövoide

Lift Integral Eye Lift -silmänympärysvoide

Lift Integral Superactivated Lift -seerumi

Lift Integral Flas Lift -naamio

Lisäksi puhdistin kasvoni Lieracin kasvonpesuaineilla.

Käyttökokemuksia

Nyt olen käyttänyt tuotteita kolmen kuukauden ajan. Tuotelupauksiin kuului mm. kasvojen positiivisen ilmeen palauttaminen! Positiivisen ilmeen palautumisesta en osaa sanoa, mutta mielestäni tummat silmänaluseni ovat muuttuneet vaaleimmiksi. Toki sekin antaa positiivisemman ilmeen.

Hämmästyttävää on kuitenkin, kuinka pehmeän silkkiseltä ihoni on tuntunut käytön jälkeen. Aluksi nimittäin koin tuotteiden olevan liian rasvaisia, mutta säntillisen käytön jälkeen tunne tasoittui. Edes kesähelteillä ja auringonpaisteessa voiteet eivät tukkineet ihoani, vaikka aluksi pelkäsin sitä. Minkä aurinko kuivatti, sen Lierac kosteutti.

Lisäksi naamion käyttö on ollut aivan ihanaa. Sen olen levittänyt kasvoille vaikkapa ennen kuvauspäivää tai iltatilaisuutta. Flas Lift -naamio on nimensä mukaisesti nopeavaikutteinen ja saa ilmeen kirkastumaan sekä kasvon ihon ryhdistymään hetkessä.

Negatiivisena seikkana tuon esille sen (mikä vaivaa monia tuotesarjoja), että seerumi ja silmänympärysvoide eivät ole yhtä riittoisia tuotteita kuin saman sarjan päivä- ja yövoiteet. Tässäkin sarjassa silmänympärysvoide loppui siinä vaiheessa kun muita voiteita oli vielä jäljellä lähes puoli purkkia. No, saahan niitä lisää, mutta eikö tuotteiden pakkauskokoa voisi yhteismitoittaa? Vai käytänkö minä liian runsaalla kädellä silmänympärysvoidetta?

Ja muuten, Lierac Lift Integral -tuotteet ovat tulleet myyntiin nyt syyskuussa, minä pääsin “koemaistelemaan” tuotteita jo ennakkoon. Syyskuun loppuun asti tuotteita myydään yksinoikeudella Yliopiston apteekeissa, minkä jälkeen tuotteet tulevat myyntiin laajemminkin. Tämän linkin kautta näet jälleenmyyjät.

Arvonta

Lopuksi sitten mennään otsikon lupaamaan arvontaosioon. Kysymykseni kuuluu:

Mikä on sinun ihonhoitosi salaisuus?

Vinkkinsä Maijan Maailma -kommenttiosiossa kertoneet voivat voittaa Lift Integral -tuotepaketin (sisältää naamion, päivävoiteen ja silmänympärysseerumin), jonka arvo on 161 euroa.

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki kauneudenhoitosalaisuutensa Maijan Maailman blogin kommenttiosiossa kertovat saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat arvontaan liittyvän Maijan Maailma blogi- tai Fb-julkaisun sosiaalisessa (jakamalla tai tägäämällä vaikka Facebookissa, Instagramissa tai miksipä ei blogissasi) mediassa, saat kaksi ääntä.

Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan sivun lopussa olevaan kommenttiboksiin, kuinka monella äänellä osallistuit. Huom, kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi! P.S. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy heti Maijan Maailma -sivuilla, sillä sen julkaiseminen sivuille asti vaatii moderointia.

Lieracin tuotepaketin (arvo 161 euroa) arvonta suoritetaan 10.10.2018. Osallistumisaika päättyy 10.10.2018 klo 12.

Tuotepaketin tarkka sisältö:

LIFT INTEGRAL FLASH LIFT MASK -naamio,  75 ml, 47 euroa.

LIFT INTEGRAL EYEX  -silmänympärysseerumi, 15 ml, 47 euroa.

LIFT INTEGRAL CRÈME SOYESE -päivävoide normaalille ja kuivalle iholle, 50 ml, 67 euroa.

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Lieracin kanssa.