Nettikaupoista lämpöä kotiin

Postilakon loputtua on vielä aikaa tilata jouluksi kotiin ihanuuksia eurooppalaisista nettikaupoista. Valitsin tähän muutaman suosikkini (vink vink pukille…).lämpöä kotiin..001

Sänkykuvassa olevat värilliset pellavalakanat on ranskalaisen Caravanen sivuilta. Nettikauppa www.caravane.fr  Huom! Maijan Maailmassa on pian juttu pellavalakanoista ja muista makuuhuoneunelmista.

Fornasettin Silencio-tuoksukynttilä löytyy mm. www.amara.com–sivustolta. Amara on muutenkin sisustusnettikauppojen parhaimmistoa, eräänlainen kodinsisustuksen Net-a-Porter.

Harmaa villatyyny löytyi suosikkivaatemerkkini ruotsalaisen Berkeleyn kotiosastolta www.berkeley.com.

Interiöörikuvan esineet on UGG Australian uudesta homeware–sarjasta. Kuvan tuotteita löydät Uggin nettikaupasta täältä tai Amarasta.

Talja on ranskalaisen Maison de Vacance -merkin. Tarkistaessani tuotetietoja se oli ehtinyt hävitä valikoimista, harmi. Siellä on kuitenkin kaikkea muuta mukavaa, joten tässä osoite: www.maisondevacances.bigcartel.com/products

Samantyyppisiä(tosin lyhytvillaisia) lampaantaljoja löytyy gotlantilaiselta Bioskinn-yritykseltä osoitteessa www.bioskinn.se.

Tikapuukuva torkkupeittoineen on Anthrolopologie.eu -nettikaupan sivuilta. Sieltä löytyy myös vaatteita ja asusteita, eli se vasta vaarallinen paikka onkin!

Happy shopping!

T. Maija

kotona.typo