Kuva Berkeley
Kuva Berkeley

Mitä lahjaksi isälle, jolla on jo lähes kaikkea?

(Kuva Berkeley Company)

Isänpäivä lähestyy. Peterhän ei ole minun isäni, mutta pähkäilen myös hänen isänpäivälahjojaan. Lapset askartelevat koulussa ainakin onnittelukortin, se on varmaa. Ja yksi itse tehty lahja on jo jemmassa (en kerro mikä, jos Peter sattuu lukemaan tämän jutun).

Kun lisään pakettiin kotikeittiössä tehdyn isänpäiväaamiaisen tai – päivällisen on homma melkein hoidossa, kunhan keksin vielä yhden vaatteen tai tavaran…

Sama juttu siis aina – ”mitä isälle lahjaksi?”. Monen mielestä isänpäivästä on tullut turhan kaupallinen. Näin varmaan onkin, mutta kauppiaat tarvitsevat nyt meidän rahojamme. Jos siis jotain vain jää lompakon pohjalle arjen välttämättömien menojen jälkeen, niin menkäämme ostoksille!

Minä annan lähes poikkeuksetta isälleni isänpäivälahjaksi villapaidan, hanskat ja pipon tai muun käyttisvaatteen. Peter onkin sitten vaikeampi tapaus. Ongelmana on mitä ostaa isälle, jolla on lähestulkoon kaikkea? Kivoja vaatteita on jo niin paljon, etten kaapin pohjalle viitsi ostaa mitään puolikivaa. Peter kun ei edes palauta kauppaan mitään lahjaa, vaikka olen hänelle sitäkin vaihtoehtoa aina tarjonnut – siis jos lahja ei sattuisi miellyttämään.

Tässä muutama vinkki isänpäivälahjoiksi:

iskä5.001

 

  • Berkeleyn valikoimista musta Franklin-untuvaliivi 179 €, Cowentry Weekend Bag 399 €  ja mustat nahkahanskat 69 €, www.berkeleycompany.com (Weekend Bag´iä voisin välillä lainata.)
  • Arvostelumenestys Ranskasta: Guerlainin L’Homme Idéal eli Ihannemies-tuoksu.
  • Fazerin Soft Original -lakupussi 1,90 €. (Lakupussista voisin nauttia ainkain osan itse.)
  • Kotimainen Suunto Essential Steel -kello 650 €, www.suunto.com (Kello kelpaisi minullekin!)
  • Nespresso-kahvikoneita löytyy lukuisia eri malleja useissa väreissä. Kuvassa CitiZ & Milk -kahvikone 269,00 €, www.nespresso.com (Kahvin suhteen meillä on sama maku.)
  • Bretellen solmiot ovat Italiassa käsin värjätyistä silkkilangoista kudottuja, hinta 55 €, www.bretelle.fi 

kotona.typo

Eipä sillä, yllä olevien tuotteiden lisäksi on paljon muitakin vaihtoehtoja. Kuka teillä tekee ruokaa? Meillä keittiössä häärää molemmat. Esimerkiksi kokkikirjat ovat turvallisia lahjoja, kun valitsee kirjan kirjaimellisesti oman maun mukaan! 🙂 Tässä vinkki:

Vapun reseptikirja II kansi preview

Vapun reseptikirja II  – aivan ihania reseptejä taitavalta naiselta. Isätkin tykkäävät.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin säilyttää kiva fiilis. Hampaat irvessä suoritettu isänpäivä ei taida tuoda iloa kenellekään.

maijanmaailma.logo-1r