Pikkuvauvallamme on merkkipäivä!

Maijan Maailma on jo hiukan yli 2 kuukautta vanha. Jos Maijan Maailma olisi ihmislapsi, olisi se suloinen pikkuvauva. Vauva olisi jo hiukan oppinut temppujaan, ehkä ensimmäinen hymykin olisi jo irronnut.

Vauva saattaisi jokeltaa ja yrittäisi kenties kääntyä. Maijan Maailmakin on suloinen – oma lapsi tietenkin aina on. Meilläkin jo hymyillään.

Synnytystuskia olemmme myös kokeneet ja toisinaan jälkipoltetta ilmenee. Omastaan kantaa aina, ehkä liiankin usein, huolta. Oma tuntuu kodikkaalta ja rakkaalta, vaikka välillä siihen haluaisi ottaa hieman etäisyyttä. Siivet eivät kuitenkaan vielä kannattele sitä yksin, onneksi apuna on ollut monta ystävää.

Toisinaan on tullut koettu unettomia öitä, mutta useimmiten päiväaikaan tai ainakin hyvin nukutun yön jälkeen ajatus ja asenne ovat taas kirkastuneet. Omalla lapsella toivoisi menevän niin hyvin kuin vain voi. Sen toivoisi kehittyvän, saavan paljon ystäviä ja jakavan hyvää asennetta ja iloa muillekin.

Pikkuvauvamme kunniaksi järjestämme tulevana lauantaina 7.11. klo 12-15 tilaisuuden yhdessä ihanan MondayTOSunday-sisustusliikkeen Päivin ja hittiravintola Le Marchén kanssa! Pöhisemme sisustamisesta ja maistelemme ranskalaisia delituotteita…IMG_0563 IMG_0594 IMG_0588

Molemmat liikkeet ovat erittäin lähellä Maijan Maailman sydäntä. Maijan Maailman lähes ensimmäinen postaus tehtiin Päivin ihanasta liikkeestä ja Le Marchéssa Maijan Maailman tiimin tulee notkuttua useamminkin työtapaamistenkin merkeissä.

Tervetuloa!

Tulkaa siis kaikki vanhat ja uudet ystävät moikkaamaan meitä lauantaina MondayTOSunday-sisustusliikkeeseen. Päivän aikana voit hyödyntää hyviä tarjouksia ja tehdä muuta kivaa. Lämpimästi tervetuloa ja ota kaveri tai kaksi mukaan. Osoite: Kivenlahdentie 7, Espoo.

IMG_0555 IMG_0552 IMG_0548

maijanmaailma.logo-1r