Afrikka – inspiraation lähde sisustamisessa

Pian on kesä ja helle! Viimeistään kesän kuumimman ajanjakson aikaan inspiraatiota sisustukseen voi hakea Afrikasta. Tunne afrikkalaisen tyylin tuomat tunnelmat ja hyppää pois skandi-moodista.

Erilaiset kuviot ja kirkkaat värit yhdistettyinä maansävyihin tuovat tuulahduksen savannien ja kirahvien maasta. Lisää vielä joukkoon vaikkapa kierrätetyistä pulloista tehtyjä valaisimia ja eläinaiheisia tauluja, printtejä tai tekstiilejä. Pisteeksi i’in päälle lisää sisustukseen puisia käsinveistettyjä pien- ja koriste-esineitä, kuten kasvonaamareita tai ihmisfiguureja ja tunnelma kuumenee lähes Afrikan auringon polttamaksi.

Lämmin puu, maansävyt, hehkuva oranssi tai muut mausteiset sävyt sekä vaikkapa kupari toimivat yhteen sisustuksessa. Jos yhdistelmät tuntuvat liian räikeiltä, niin voit yhdistää murretut sävyt rikkaisiin afrikkahenkisiin kuvioihin. Tällainen tyyli sopii yhteen myös skandi-sisustuksen kanssa.

casuarina-6880
Afrikka-henkinen matto, Hinta Casuarinassa 2817 euroa.
anda trade kankaat-6909
Anda Traden edustamat Gaston y Danielan ihanat printit ja kirkkaat värit sävähdyttävät.

anda trade kankaat-6911

anda trade kankaat-6898
Jos kuosi on oikea, värit voivat olla hillittyjä, maanläheisiä. Silti tyyli on afrikkalainen.

anda trade kankaat-6894

anda trade kankaat-6915

Afrikkalaisilla on vahva käsityöperinne ja vielä myös käsillä tekemisen taito tallella. Nyt rohkea sisustaja voi lähteä etsimään kotiin piristystä Afrikassa pienissä käsityöpajoissa valmistetuista sisustustuotteista, joita myy muun muassa Turussa Tyttö & Vuohi -sisustusliike (heillä on myös hyvä nettikauppa, minkä löydät täältä).

Yhdestä puusta käsinveistelty karrikatyyri edustaa varsin suosittua veistostyyliä Itä-Afrikassa. Veistoksia myy Tyttö & Vuohi, hinta alkaen 48 euroa. Kuva: Tyttö & Vuohi.

Anda Traden edustamat Gaston y Danielan kankaat puolestaan viestivät afrikkalaista perinnettä modernissa muodossa ja Casuarinasta on saatavilla muun muassa Afrikka-henkisiä pienkalusteita sekä mattoja. Anna afrikkalaisen elinvoiman koskettaa sinua ja nauti värien ja printtien tuomasta ilosta!casuarina-6883

Casuarina

Fredrikinkatu 30

00120 Helsinki

Aukioloajat:
ma-pe 10-18
la 10-15

Tel. 09 6855 8580
Fax. 09 6855 8585

info@casuarina.fi

casuarina.net

Anda Trade Oy Interiors

Huvilakatu 20 A

00150 Helsinki

tel:  040 503 5055

anda@andatrade.fi

www.andatrade.fi

Tyttö ja Vuohi

Linnankatu 9 – 11
20100 Turku