Ajellaan pikkuisen paremmin ja kätevämmin

Uusi palvelukonsepti on täällä! Nordic Shave Club on uusi suomalainen yritys, jonka ideana on tarjota laadukkaita höyliä niin miehille kuin naisille. Toimintatapa on uusi, ainakin minulle!

He toimittavat asiakkaille huippulaatuisia höylä- ja vaihtoteräpaketteja kuukausitilauksella – ilman määräaikaa tai hankalia peruutusehtoja.

Naisten höylä näyttää tältä.
Taidan olla myös jalkahoidon tarpeessa…

Asiakkaat voivat tällä hetkellä tilata Nordic Shave Clubin verkkosivuilta joko miesten tai naisten oman aloituspaketin, jonka jälkeen seuraavat kuukausitilaukset sisältävät vaihtoteriä. Hyvä puoli on, että naisten terät sopivat myös miesten varsiosaan ja toisin päin. Jos siis koet miesten höylän rungon paremmaksi, voit yhdistää naisten terän siihen tai toisin päin. Toimitukset ovat aina ilmaisia.

Nordic Shave Club tarjoaa siis laatua suoraan kotiovelle kilpailukykyisellä hinnalla. Minulle tämä sopii loistavasti, jostain kumman syystä vaihtoterät jäävät muuten kaupan hyllylle ja ajelen sääriäni liian usein tylsällä terällä. Tuloshan ei ole tosiaankaan silloin paras mahdollinen, kun kaupan päälle saan punoittavat sääret, jotka näyttävät siltä kuin jalat olisi viimeistelty raastinraudalla.

Miesten höylä näyttää tältä.

Kuinka homma toimii?

  1. Aloituspakkaus ja höylän valinta: Valitse Nordic Shave Clubin sivuilta ensin miesten tai naisten aloituspaketti (hinta 9,90 euroa). Aloituspakkaus sisältää höylän ja kaksi vaihtoterää.
  2. Valitse toimitusaikataulu: Haluatko, että uudet terät toimitetaan yhden tai kahden kuukauden välein. Huom! Toimitus on aina ilmainen! Jatkokuukausina paketti pitää sisällään neljä vaihtoterää (hinta 9,90 euroa)
  3. Voit halutessasi myös keskeyttää palvelun milloin tahansa.

 

Pysy kuulolla, niin saat kolmen kuukauden kuluttua lukea blogi-päivityksen käyttökokemuksistani palvelusta ja itse tuotteista!

Käy kurkkaamassa tuotteet ja tekemässä tilauksesi osoitteessa https://nordicshaveclub.fi/

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Nordic Shave Clubin kanssa.

Jos pidit tästä artikkelista, olisi mukavaa, jos jaat sen eteen päin klikkaamalla sosiaalisen median kuvakkeita alla! Kiitos!