Berry smoothie – pieni herkku elokuiseen arkiviikonloppuun!

Koulut ovat alkaneet ja rutiinit palaavat meidän taloomme. Kiitos arki! Vaikka suloinen kesäloma-aika on ihanaa, minulle alkaa tulla elokuun alusta aina halu (tai oikeammin himo!) päästä takaisin normirytmiin, -ruokailuun, -urheiluun, -työaikoihin jne.

Mitä normi sitten tarkoittaa minun kohdallani? No, aikaisia aamuja koko perheelle (minulla on aikaiset aamut ympäri vuoden), lapset menevät illalla nukkumaan aikaisemmin kuin minä, melko rytmitettyjä ruokailuja, vähemmän viiniä, enemmän kuntosalia, vähemmän uintia, enemmän kahvitteluja ystävien kanssa, enemmän lasten futisharkkoja, vähemmän herkkuja, vähemmän marjastusta ja sienestystä, enemmän päiväaikaan tehtyjä töitä jne. Normielämässäni en halua kieltäytyä kokonaan “paheistani”, vaikka pienoinen puhdistumisriitti syksyn alkaessa tekeekin hyvää.

Elokuu on vielä kesää. Kuitenkin alan jo haaveilla villapaidoista ja farkuista, asuista, joita minä rakastan. Kirpeää syksyä minä odotan aina, mutta elokuun kosteat asfaltit, hitusen kylmenevät tuulet ja maakellarin tuoksuiset aamut kuuluvat vielä suloiseen kesään.

Niin kuuluvat myös kahvi, jäätelö ja marjat. Kaikkia niitä voi nauttia erikseen, mutta miten käy, jos ne kaikki laittaa samaan sekoittimeen? No, hyväähän siitä seuraa! Kylmä kahvi kaunistaa, marjajäätelökahvi tekee sinusta lähes täydellisen!

IMG_9237
Nespresson Vivalto lungo -kahvia.

Berry smoothie

1 Vivalto lungo (110 ml)

1 dl jäisiä mansikoita

1 dl mansikkajäätelöä

intiaanisokeria tai muuta makeutusta maun mukaan

Ohje

Laita sekoittimeen jäiset mansikat ja jäätelö. Kaada päälle vasta valmistettu Nespresson Vivalto lungo -kahvi. Sekoita hetki blenderissä. Lisää makeutusta halutessasi.

Kaada lasiin ja nauti kylmänä.

 

IMG_9263

IMG_9273
Marmoritasot Liidukivestä.

Tämä jälkkäriksi sopiva juoma on juuri sopivan herkullinen – ei liian iso nautittavaksi kaudella, jolloin haluan hiukan keventää ruokavaliotani ja oikeastaan palata takaisin normirutiineihin. Marjajäätelökahvin sopii myös ottaa termosmukissa matkaan mukaan. Mikä ihana kombo – loppukesän lämpö, marjajäätelökahvijuoma ja kirjat! Tämän nautin puutarhassa ja unohdan hetkeksi puutarhavadelmien poimimisen.

Miltä juoma maistui sinusta, onko sinulla takataskussa joku toinen ihana kahvijuoma? 

Voit lukea lisää Nespresson kahvivalikoimista ja muista oheistuotteista täältä.

Ihanaa tulevaa viikonloppua!

MM raasepori-1599
TOUCH-termosmuki, 25 euroa.

keittiossa.typo

Tehty yhteistyössä Nespresson kahviasiantuntijoiden kanssa.