BRX-T33 + mikroneulaus – loistava yhdistelmähoito

Vuosi on lähtenyt käyntiin monenlaisilla lupauksilla. Tammikuu on kyllästetty  -ton päätteisillä lupauksilla: sokeriton, alkoholiton jne. Rakastan tammikuun lupauksia. Niiden noudattaminen saa minuun ihanaa virtaa.

Olen tehnyt myös lupauksia koko vuodelle: mm.  huolehtia säännöllisistä ruokailuista, huolehtia säännöllisesti ihoni hoidosta kosmetologilla ja pitää huolen riittävästä levosta.

Koska “ton”-lupaukset ovat jo hyvin hallinnassa, suuntasin tammikuun alkupuoliskolla nokkani kohti Päivi Saarentien Sensuell Estetic -kauneushoitolaa.

Olen jo aikaisemmin saanut PRX-T33-terapiaa (voit lukea siitä jutun täältä). Se on yksinään jo erinomainen hoito, mutta tällä kertaa halusin Päiviltä ”niin tehokkaan hoidon kuin osaat antaa!”. Niinpä hoidokseni valikoitui happo-mikroneulaus-happo, sandwich-tyylinen menetelmä, joka on Päivin mukaan paras vaihtoehto, jos ihoon halutaan nopeita ja näkyviä tuloksia.

Hoidossa käytetty happo-yhdistelmä-hoitoaine vedetään ruiskuun neulalla tai erityisellä “kanyyliksi” kutsutulla tylpällä neulalla. Ainetta tiputetaan kasvoille muutama tippa ja levitetään. Tätä seuraa neulaus neulausrullalla, jonka jälkeen levitetään vielä kertaalleen happoa. Lopuksi kasvojen iho neutralisoidaan huolellisesti.

Mitä tuo lyhykäisyydessään tarkoittaa? Ensiksikin, mikroneulaus on tehokas hoitomuoto ryppyjen ja arpien hoitoon/madaltamiseen, pigmenttimuutosten korjaamiseen sekä kiinteyden ja UV-säteilyn vaurioittaman ihon hoitoon. Hoito sopii myös paksulle, rasvaiselle ja elottomalle iholle. Mikroneulauksessa iholle aiheutetaan hallittu trauma tuottamalla neularullalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen saakka. Kun ihoon on saatu aikaiseksi mikrokanavat, PRX-T33-aine imeytyy syvälle ihoon ja saa aikaan merkittäviä vaikutuksia ihon kunnon ja esteettisten ominaisuuksien parantamiseksi.

Hygienia/aseptiikka ovat hoidossa erittäin tärkeitä. Siksi hoitoja saa tehdä vain koulutetut terveydenhuollon ammattihenkilöt. Mikroneulauksessa jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen mesorulla. Mesorullan neulojen pituus määräytyy/valitaan asiakkaan ihon kunnon ja tarpeiden mukaan.

Hoidon jälkeen iholle on annettava toipumisaika. Ensimmäiset päivät hoidon jälkeen on maltettava viettää ilman saunomista, uintia ja hikiliikuntaa. Toipumisjakson aikana iho kuoriutuu ja uloimmainen ihokerros tasoittuu. Ihon väri muuttuu tasaisemmaksi, suurentuneet ihohuokoset supistuvat, ihon laatu paranee ja kiinteytyy. Toipuminen kestää noin viidestä seitsemään päivään.

PRX-T33 + mikroneulaus -yhdistelmähoito on hoitomuotona erinomainen ikääntyvälle, väsyneelle, veltostuneelle sekä akne- tai vesirokkoarpiselle iholle.

Hoito on parhaimmillaan sarjahoitona (3 kertaa 4-6 viikon välein), mutta hoito uudistaa ihoa tehokkaasti jo yhden hoitokerran jälkeen. Tulokset ovat verrattavissa fraktionaalisen laserhoidon tuloksiin.

Matkani ihoni hoidossa jatkuu, pysy siis kuulolla!

Voit myös seurata minua ja Päiviä Instagramissa.

@sensuell.fi

@maijanmaailma

Päiville voit varata ajan hänen uusiin raikkaisiin tiloihinsa Vantaan Kivistöön, jonne pääset junalla kehärataa pitkin Helsingin keskustastakin 25 minuutissa!

Sensuell Estetic

Spinellikuja 5 (käynti Syväkiventien puolelta)

01700 Vantaa

P. 040-8278382

www.sensuell.fi