Hyvää juhannusta ja kesää!

Juhannus, vuoden ihanimpia juhlia. Tänä vuonna taidamme viettää sen koleassa säässä. Parempi niin, kuin Lappiin luvatuissa lumisateissa.

Juhannusjuhlat taikoineen ovat kuuluneet lapsuudenperinteisiini. Muistan serkkujeni mökillä keränneeni seitsemän kedon kukkaa toiveissani nähdä tulevan puolisoni juhannusaattoyön unissa. Parhaimmillaan yöllä näin veljeni, joka herätteli minua “olen ihana tuleva puolisosi”, ja yritti uskotella kaiken olevan unta. Silloin ei naurattanut, vaikka jälkeenpäin ajateltuna, olihan tuo temppu ihan hauska.

Taiat ovat viime vuosina jääneet vähemmälle. Juhannustaikojen naimaonneen ja hedelmällisyyteen liittyvään ennustamiseen lapsemme taitavat yhä olla liian nuoria. Ei Peter enkä minäkään toivo enää ennustuksia näissä asioissa. Avioliittovuosia on takana jo 13, seurustelua 15 vuotta ja lapsilukukin on jo täynnä.

Nyt haluan toivottaa kaikille hyvää juhannusta ja kesää! Minä pidän pienen loman ja kirjoittelen Maijan Maailmaa taas uudella innolla palattuani lomilta. No, jos jonain sadepäivänä innostun, niin saatan päivittää kuulumisiani Maijan Maailmaan myös kesken loman.

Instagramissa @maijanmaailma kesäkuulumisiani voi kuitenkin seurata pienimuotoisesti kuvien ja Instagram Stories’ien muodossa (Instagram-tarinaan jaetut kuvat ja videot katoavat näkyvistä 24 tunnin jälkeen, eivätkä tule osaksi Instagram-virtaa tai jää näkyviin Maijan Maailman profiiliin).

Ihanaa juhannusta ja hyvää kesää!

Kansikuvan hame Maska’n ja paita Cathrine Hammel’in, molemmat SOFiNAH-myymälästä.