Kids Brand Store pelastaa joululahjaideakriiseilyltä! + alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö Kids Brand Storen kanssa.

Joulu tulossa, lasten lahjat mietinnässä. Pää lyö tyhjää, en keksi mitään. Lapsillakin on jo omat mieltymyksensä. Se sekoittaa pakkaa entisestään.

En voi kutsua itseäni varsinaisesti merkkivaatteisiin hurahtaneeksi äidiksi, mutta haluan mieluiten ostaa laatua – en todellakaan halua ostaa yllätyslahjaa, joka jää käyttämättä. Se vasta turhauttavaa ja epäekologista onkin.

Ostin ennen vaatteita lapsille lähinnä ulkomailta (ulkomailla lompakon nyörit ovat aina löysemmällä) tai kotimaan kivijalkaliikkeistä. Nettikauppoja ei vielä lasten ollessa pieniä ollut, joten vaatteet piti löytää melko suppeista valikoimista kotimaan myymälöistä tai kaukomailta. Sain vielä  tuolloin valita vaatteet melko vapaasti omien mieltymysteni mukaan.

Mutta aikansa kutakin, minäpä en enää päätä yksin lasteni vaatteista. 11-vuotias esiteini  ja 13-vuotias teini tietävät mitä haluavat. Toki viimeinen sanavalta on meillä vanhemmilla, mutta tyyliasioihin en puutu, jos vaatteet ovat lompakolle sopivia, säädyllisiä ja tarpeisiin sopivia. Lisäksi tyttäreni on jo kasvanut lähes minun mittaani, joten nykyisin minä voin jopa lainata hänen vaatteitaan. Kätevää.

Koska yhteinen aikamme on ruuhkavuosina toisinaan kortilla,  vaatteet ostan kovin mielelläni kotipöydän ääressä tai -lattialta käsin. Jouluryysiksessä tungeksimisen sijaan valikoimia voi selata kaikessa rauhassa kotona taikka lounastauolla työpaikalla. Tuotteiden hintavertailu on myös huomattavasti helpompaa verkossa. Lisäksi, harvan kotipaikkakunnalta kaikki merkkiputiikit löytyvätkään.

Kids Brand Store on yksi Pohjoismaiden suurimpia 8–16 –vuotiaille lapsille ja nuorille laadukkaita vaatteita ja asusteita myyvä verkkokauppa. Toimitus on ilmaista, kun tilauksesi on yli 64 euroa.

Lapset saivat tehdä joululahjatoivelistan Kids Brand Storen valikoimista. Ja valinnanvaraa olikin! Vaatemerkeistä voisin mainita poikani Denniksen nappaamat merkit Lyle & Scott, Champion ja Peak Performance.

 

Tyttäreni Rafaela valitsi vaatteita puolestaan merkeiltä Gant, Tommy Hilfiger, Levis, Replay ja Ralph Lauren.

 

Toivelista oli molemmilla pitkä, joten ihan kaikkea he eivät kuitenkaan saa joululahjaksi. Voin kuitenkin kätevästi poimia toivelistalta myös minua miellyttävät tuotteet ja pistää joululahjat tilaukseen.

Kids Brand Storen normaali toimitusaika Suomeen on 2-5 päivää. Toimitusaika voi poiketa suurempien alennusmyyntien tai juhlapyhien aikana. Tämä tarkoittanee, että ehdit vielä tilata lahjat jouluksi, jos olet nopea! Klikkaa siis itsesi Kids Brand Storen sivuille ja aloita ostosten teko. Palautus ja vaihto on aina ilmaista.

Ja parasta, saat Maijan Maailman lukijana 20% alennusta Kids Brand Storen valikoimista MAIJANMAAILMA-alennuskoodilla. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Kids Brand Storen kanssa.