Joululahjahankintoja ja Sudio Sweden -arvonta!

Jouluaattoon on enää alle viikko. Monella on kauhea stressi, osa ei tunnu pingottavan yhtään. Me suuntaamme tänään Peterin kanssa jouluostoksille ja toivon, että  saamme yhden reissun taktiikalla tänään hoidetuksi kaikki lahjat.

Muutaman lahjan olen kyllä jo hankkinut aikaisemmin ja lisäksi olen tehnyt lahjatoivekyselyä jo pidemmän aikaa. Meillä on siis pitkä lahjalista tehtynä ja taktiikkana on tehdä täsmäiskuja kaupasta tai osastosta toiseen. Homma menee niin, että minä marssin edellä, Peter tulee perässä ja hän on auttamattoman kuutamolla siitä, mitä me tarkalleen olemmekaan hankkimassa.

Käynnistin hetki sitten kyselyn, johon osallistumalla yhdellä kysymykseeni vastanneella onnekkaalla lukijallani oli mahdollisuus voittaa itselleen vapaavalintaiset Sudio Swedenin designkuulokkeet (arvo 39–89 euroa) kauniisti lahjapakkaukseen pakattuina. Sudion koko valikoiman löytää täältä.

Kysymykseni kuului: Millainen joulunalusaikasi on? Tuleeko sinulle stressiä joulusta vai selviätkö ajasta ilman ylimääräisiä verenpaineen nousuja?

Vastauksia tuli paljon, kiitos niistä. Voit lukea kaikki kommentit täältä.

Esimerkiksi Halejo kirjoitti helposti stressaantuvansa ja kertoi seuraavaa:

“Kyllä stressiä meinaa helposti tulla, kun olen muutenkin stressiherkkä ihminen, mutta toisaalta kaiken sen hääräilyn jälkeen onkin sitten kiva huokaista jouluna ja nauttia joulutunnelmasta. Vähemmälläkin se voisi onnistua, mutta se on vielä opettelussa. 😀 Kuulokkeista olenkin haaveillut pitkään, ja valitsisin “Vasa BLÅ – Rose Gold Black” -kuulokkeet.”

Niin kuin näkyy, minä otan joulun melko rennosti. Ainoastaan jouluaaton aamuna alkaa usein hiukan kiristää. Jännitystä on tuolloin ilmassa.

 

Marita suhtautuu jouluun maltillisesti:

“En stressaa joulusta enkä stressannut silloinkaan, kun lapset olivat vielä kotona. Elin siinä uskossa, että joulu tulee joka tapauksessa ja se on mukavaa. Erityistä joulusiivousta en ole tehnyt koskaan, vaan keskityn ruokaan ja maltilliseen määrään lahjoja. Osallistun kahdella äänellä ja Regent White olisi toiveissa.”

Mutta nyt on aika suorittaa arvonta:

Onnea Mervi!

Mervi miettii myös muita:

“Joulun alusaika menee omalla painollaan stressaamatta. Aloitan hyvissä ajoin lahjojen hankkimisen (saatan vaikka kesällä ostaa jotain jos vastaan tulee sopivaa). Jouluruoat hankintaan yhdessä perheen kesken ja joulusiivous tehdään joululaulut taustalla soiden. Joulun aika on nauttimisen ja yhdessäolon aikaa. Joulu on taikaa ja kynttilän valoa. Myös joulupuu keräykseen halutaan osallistua,koska vaikka itselläkin olisi rahat tiukilla,niin silti aina löytyy sen verran,että voi muistaa sellaista lasta joka saa ehkä sen vuoden ainoan uuden lelun,paidan, housut yms. Kahdella (2) mukana. Ja valintani olisi valkoiset Regent kuulokkeet.”

Sudio Sweden tarjoaa kaikille lukijoilleni -15% alennuksen kaikista uusista tilauksista alekoodilla Maijanmaailma15. Hyödynnä siis alennus ja hanki joululahjat Sudiolta. Alekoodi on voimassa vuoden 2017 loppuun asti.

Tehty yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa, joka myös lahjoitti minun kuulokkeeni sekä arvontapalkinnon.