Lasikatto ja kattoterassi – upea myyntikohteeni Meilahdessa

Maijan Maailma LKV:llä on myynnissä mielettömän upea neljännen kerroksen todella hyväkuntoinen vuonna 2014 rakennettu ullakkohuoneisto.

Asunto sijaitsee viihtyisässä Meilahdessa vuonna 1941 rakennetussa pienkerrostalossa. Asunnossa on loistava pohjaratkaisu, jonka avulla asuntoon on saatu luotua omia tilakokonaisuuksia: yhdessä avarassa huoneessa on omina kokonaisuuksinaan avokeittiötila, makuuhuonetila, olohuonetila ja ruokasalitila.

Asumista tähtitaivaan alla.
Epäsuora valaistus luo tunnelmaa.

Asunnon nykyisen omistajan veli on rakentanut itse pyörän, joka komeilee ruokailuhuonetilan seinällä. Mahtava sisustusidea!

Avokeittiössä on astianpesukone, induktioliesi, jääkaappi-pakastin sekä mikroaaltouuni.

Kylpyhuoneessakin pieni kattoikkuna

Lisäksi asunnossa on suuri kylpyhuone, jonne mahtuu kuivausrumpu, pesukone ja säilytystilaa.

Kylpyhuoneen kattoikkuna on yksi esimerkki asunnon loistavasta suunnittelusta.

Lattiat ovat pääosiltaan valkoiseksi maalattua saarniparkettia ja eteisessä, keittiössä sekä kylpyhuoneessa on laattalattia.

 

Ilmastointi tuo lisämukavuutta ja terassilla voi grillata

Asumisviihtyvyyttä lisäävät ilmastointi sekä kylpyhuoneeseen, keittiöön ja eteiseen asennettu lattialämmitys. Kaiken kruunaa upea kattoterassi, jossa on myös varasto sekä huoneiston lasikatto, jonka ansiosta huoneisto kylpee valossa. Ja muuten, terassilla saa grillatakin, tämä asunto on harvinaisuus!

Taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista taloyhtiösaunoineen rauhallisessa Meilahdessa. Lähietäisyydellä ovat hyvät palvelut ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista taloyhtiösaunoineen rauhallisessa Meilahdessa. Lähietäisyydellä ovat hyvät palvelut ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Huonekokoonpano      1 h, avokeittiö, kph ja kattoterassi (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 h + k)

Pinta-ala                         Huoneiston pinta-ala on 38,00 m2

Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu* 

KOHDE ON MYYTY!