Lapuan Kankureiden pyyhesetin voittaja on…

Maijan Maailmassa käynnistyi kesän kunniaksi kysely, johon osallistumalla saatoit voittaa itsellesi kaksi vapaavalintaista Lapuan Kankureiden kylpypyyhettä (arvo 119.80 euroa – 139,80 euroa).

Kysymys kuului seuraavasti: Kuinka haluaisit uudistaa Maijan Maailmaa? Mistä aiheista haluaisit kuulla lisää? Olisitko kiinnostunut maksullisista Maijan Maailma -sisustuskursseista? Toisiko podcast-kuunnelmat sinulle lisäarvoa? Vai onko hyvä kenties ihan näin?

Kaikki näkemyksensä Maijan Maailman blogin kommenttiosiossa kertoneet saivat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaoit arvontaan liittyvän Maijan Maailman blogi- tai fb-julkaisun sosiaalisessa mediassa, sait kaksi ääntä. Ääniä kerryttämällä vahvistit mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja!

Mitä toivottiin tai mihin oltiin tyytyväisiä:

MaijaT antoi kivoja konkreettisia vinkkejä, mutta podcast ja maksulliset kurssit eivät olisi hänen mieleensä:

“Sisältö on mielestäni kivan monipuolista, podcasteja tai maksullisia kursseja en kaipaa. Tykkään lukea ns. aikuisen naisen blogia ja pidän blogisi visuaalisesta ilmeestä. Etenkin sisustuspostaukset ovat mieleeni. Lukisin mielelläni myös käytönnöllisiä vinkkejä tyyliin 3 maukasta reseptiä kesään, vaatekaapin kulmakivet, parhaat sisustus/vaatekaupat, meikkipussin must haves tms. Ja mieluiten niin, ettei postauksessa ole mukana yhteistyökumppania maksamassa heidän tuotteidensa näkyvyydestä, vaan ovat omia aitoja mielipiteitä ja suosikkeja. Mukana yhdellä arvalla ja pyyhkeistä ottaisin Aallonmurtajan.”

Riitta V. kirjoitti pitävänsä monipuolisuudesta ja kiitteli kuvia:

“Mielestäni Maijan Maailma on nyt jo monipuolinen kun siinä on muotiin ja sisustamiseen liittyviä asioita. Ihanat kuvat ja tulee hyvä mieli kun lukee blogia. Osallistun yhdellä äänellä.”

Joillekin podcastit olisivat kiva lisä, toisille siitä ei olisi lisäiloa. Muun muassa Heljä S. kirjoitti:

“Maijan Maailma on inspiroiva ja monipuolinen sellaisenaankin. Erilaisten sisustusmateriaalien käyttö kiinnostaa, elävyys, persoonallisuus, kotimaisuus ja kierrätys sisustuksessa. Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja monivivahteisista aiheista. Podcastit kiinnostavat kyllä! Kankureiden kookas Terva vihreä/mustana on upea 🌿”

Annika toivoi tarkempaa aiherajausta ja enemmän tietoa siitä, kuka minä olen, jotkut taas kiittelivät laajaa aihepiiriä ja juuri sopivaa henkilökohtaisuutta. Esimerkiksi Anja B. kirjoitti:

“Kiitos blogista ja instasta. Maksulliset sisustuskurssit eivät oikein toimi meille pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville. Podcast voisi olla hauska kokeilu. Olen erityisesti pitänyt asiapitoisesta tyylistä, remontti- ja sisustusjutuista sekä hyvistä vinkeistä sisustusliikkeistä sekä vaateliikkeistä. Sopivasti on henkilökohtaista panosta, mikä lisää kiinnostavuutta ja antaa lämpöä teksteihin. Hyvää jatkoa nykyisillä teemoilla!”

Muun muassa Iiris olisi kiinnostunut myös sisustuskursseista. Hän kirjoitti:

“Maijan Maailma on ihanan monipuolinen blogi, jonka aiheet inspiroivat ja kiinnostavat. Erityisesti monipuoliset sisustuspostaukset kiinnostavat.  Jokin videon muodossa tehty postaus jostain remppa/sisustus tms. aiheesta voisi myös olla välillä kiva. Ehdottomasti olisin kiinnostunut myös sisustuskursseista, olisi mahtavaa päästä oppimaan uutta livenä ja saamaan uusia näkökulmia. Osallistun yhdellä äänellä. Ps. Kankureiden pyyhkeet on kuin tehty Kaurilan hurmaavalle saunalle”

Tiina toivoi lisää kuvia kodistamme ja kesäkodistamme ja hän kommentoi seuraavasti:

“Minua kiinnostaa eniten kauniista kodistasi kertovat valokuvat ja tekstit. Niitä voisi olla myös vähän uudesta näkökulmasta. Millaista on kesäkodissasi? Keittiö on jo nähty moneen kertaan. Ruokaohjeet myös kivoja ja innostavat kokeilemaan. Kaupalliset postaukset eivät ole minulle, enkä myöskään kuuntele podcasteja. Pyyhkeet ovat kauniit. Olisi ihana saada Viilu-pyyhkeet.”

Tiinan kommenttiin totean, että kerron mielelläni lisää kotimme ratkaisuista, mutta lasten yksityisyyden suojelemiseksi en voi olla liian avoin.

Kiitos kaikille osallistumisesta ja hyödyllisistä vinkeistä! Nyt on arvonnan aika.

 

Onnea Minna, olet onnekas Lapuan Kankureiden pyyhesetin omistaja!

Lapuan Kankurit

Lapuan Kankureilla arvostetaan kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja. Heidän työtapoihinsa kuuluvat vastuullinen ja ekologinen toiminta, jatkuva tuotekehitys ja huippudesignin vaaliminen. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita: pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

www.lapuankankurit.fi/

www.facebook.com/lapuankankurit/

www.instagram.com/lapuankankurit/