Lierac Sunissime – paras suoja ikinä!

Kesä tule pian – olet niin odotettu ja tervetullut! Takana on peruuntunut hiihtolomamatka aurinkoon ja karanteenikevät. Olemme eläneet rajoitteiden keskellä. Ulkoilla on saanut, toki turvavälejä noudattaen. Ja niin kansa on tehnyt, liikkunut ulkona ennätysmäärin. Menneen viikon jopa kesältä tuntuneet päivät lämpöennätyksineen ovat saaneet meidät säntäilemään entistä enemmän ulos ja aurinkoon. Siinä piilee vaaroja. Aurinko, sinä ristiriitainen rakkauteni, otan sinut avosylin vastaan, mutta suojautuneena!

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ*

Moni meistä on varmasti tietoinen auringon hyvistä ja huonoista vaikutuksista. Vastapareina ovat mm. auringon virkistävä vaikutus ja ihon ennenaikainen vanheneminen ja toisaalta d-vitamiinituotannon lisääntyminen kontra ihosyöpä. Ristiriitainen tapaus, tuo aurinko siis.

Parhaiten voimme estää haitalliset vaikutukset välttämällä erityisesti keskipäivän runsaita auringonsäteitä, suojautumalla vaattein ja aurinkorasvoin liialliselta auringolta ja välttää ihon palamista. Aurinkorasvaa ei kannata säästellä ja laatuun kannattaa satsata. Lieracin ylelliset Sunissime-tuotteet ovat luottotuotteitani.

Ihoni on sitä tyyppiä, joka ei pala helposti. Nuorena olin laiska käyttämään aurinkorasvaa juuri tuon edellä mainitun ominaisuuteni johdosta. En ole koskaan nauttinut auringon paahteessa oleilusta. Aurinko nyt kuitenkin osuu, vaikka kuinka valitsisi luonnostaan kadun varjoisan puolen tai hakeutuisi päivänvarjon alle keskipäivän auringon porottaessa.

 

Palaminenhan ei ole ainoa syy auringolta suojautumiseen. Liiallinen aurinko itsessään aiheuttaa ihovaurioita ja ihon vanhenemista. Tuskin kukaan lähes viisikymppinen haluaa jouduttaa ihon ikääntymistä. Kun auringon kokonaisvaltainen välttäminen ei ole totaalisesti kuitenkaan mahdollista eikä varmasti myöskään tarkoituksenmukaista, suojaan ihoani Lieracin aurinkotuotteilla. Sunissime-sarjan aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa auringon vahingollisilta säteiltä ja estävät ihon ennenaikaista vanhenemista. Ne suodattavat sekä pitkiä että lyhyitä UVB- ja UVA-säteitä.

Levitän aurinkosuojat jo aamulla ennen rutiineihini kuuluvaa aamulenkkiä. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että aamuaurinko on yllättävän armoton suojaamattomalle iholle. Ihoni on raskauksien jälkeen kärsinyt myös pigmenttiläiskistä, joiden syntyä ja pigmentin tummuutta aurinko aktivoi ja syventää. Aurinkotuotteiden päivittäisen käytön aloitan jo hyvissä ajoin ennen kesää heti talven kaamoskuukausien jälkeen ja muistan myös lisätä tuotteita kahden tunnin välein, jos oleskelen pidemmän ajan auringonpaisteessa.

Luottotuotteitani ovat

Sunissime Energizing Protective Fluid SPF 50 -aurinkosuoja kasvoille (hinta n. 36,60 euroa)

Tämä ihoa elvyttävä, hoitava ja kosteuttava aurinkoemulsiovoide on ylellinen, suojaava ja energisoiva anti-age aurinkosuoja kasvoille. Voide levitetään kasvoille ennen auringossa oleilua kasvovoiteen tai -seerumin päälle. Kasviperäiset flavonoidit torjuvat infrapunavalon aiheuttamia vaurioita. Pilkottu melaniini puolestaan hillitsee näkyvän valon vahingollisia vaikutuksia. Energiaa antava ainesosa, protauriini, on yhdistetty ihon täyteläisyyttä lisäävään hyaluronihappoon ja ruskettumista aktivoivaan peptidiin.

Parasta: Mikä ihana tuoksu! Meikkivoide levittyy hyvin aurinkovoiteen päälle eikä ihosta tule liian rasvaista. Myös meikkipuuterin käyttö aurinkovoiteen päällä onnistuu, sillä voide ei jätä kasvoille rasvaista kalvoa.

Sunissime Protective Eye Care Global Anti-Aging SPF 50 -silmänympärysalueen aurinkosuoja (hinta n. 31,80 euroa)

Tämä silmänympärysalueen aurinkosuoja on pigmenttiläiskiä, ryppyjä, veltostuvaa ihoa ja tummia silmänalusia korjaava voide, joka sisältää sinkkioksidia ja titaanidioksidia. Voidetta levitetään reilusti hellävaroen silmänympärysalueelle jo ennen auringossa oleilua. Tuotetta voidaan käyttää meikin alla tasoittavana pohjana myös yläluomille ja muille herkille ihoalueille kuten huulten ympärysiholle, arville ja pigmenttiläiskiin. Tuotteen sisältämä protauriini elvyttää ihoa. Biomimeettinen hyaluronihappo puolestaan kosteuttaa, silottaa ja täytelöittää silmänympärysihoa. Runsaasti omega-3- ja omega-9-rasvahappoja sisältävä avokadoöljy rauhoittaa, ravitsee ja korjaa. Kaunistavat valoa heijastavat pigmentit tarjoavat kaikille ihonsävyille soveltuvan, hienovaraisen sävyn.

Parasta: Levityspuikko on todella käytännöllinen. Antaa kauniin loisteen silmäympärysiholle tuotteen valoa heijastavan pigmentin ansiosta!

Lierac Sunissime tuotteet ovat saatavilla apteekeissa ja verkkoapteekeissa