Maijan Maailman kohde esittäytyy

Uusin Maijan Maailman projekti on upea asunto Kruununhaan sydämessä. Tämä 190 m² käsittävä, päivitystä kaipaava kulmahuoneisto hurmaa tunnelmallaan lähes kaikki.

Tässä vuonna 1902 valmistuneessa jugendtalossa on ihana tunnelma. Huoneisto sijaitsee viisikerroksisen talon 1. kerroksessa. Taloyhtiö on kaunis, jonka avara rappukäytävä kutsuu asukkaat sisälle. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja esim. putkiremontti on tehty vuosina 1998-1999.Rappukäytävä 2IMG_5763 (1)Talo sijaitsee Kruununhaan korkeimmassa paikassa Marian- ja Vironkadun kulmassa. Taloa vastapäätä sijaitsee Anton&Anton-ruokakauppa ja samasta korttelista löytyy K-kauppa, sisustusliikkeitä, kahvila, kampaamo jne.IMG_5766 (1)Kruununhaka sijaitsee kaikkien kävely- tai raitiovaunumatkojen päässä keskustan palveluiden vieressä, mutta Kruununhaassa on samalla sitä ihanaa kylämäisyyttä.

Tässä taloyhtiön rappukäytävässä voisi sanoa olevan myös pariisilaista tunnelmaa.

Monien mahdollisuuksien huoneisto

Remonttia vaativassa huoneistossa on säilynyt paljon alkuperäistä, kuten 3 upeaa kaakeliuunia, vanhoja peiliovia sekä alkuperäisiä ruutuparketteja. Huoneistossa on yli 3,5 metriä korkeat huoneet, lukuunottamatta tiloja, joissa on laskettu kattoa alas.IMG_5719

IMG_5681

Asunnossa on upeita kaari- ja ruutuikkunoita sekä erillinen sisäänkäynti keittiöstä.

Eikä pidä unohtaa huoneiston muita yksityiskohtia kuten korkeat peiliovet, lasiovi, espanjoletit, vanhat ruutulattiat, rautapatterit ja kattofriisit.

Hinta

Myyntihinta: 830 000 euroa.

Velkaosuus: huoneistolla ei ole velkaosuuksia.

Velaton hinta: 830 000 euroa.

Maksutapa: käteinen.

Asumiskustannukset

Hoitovastike: 684 euroa/kk (3,6 euroa/m2).

Rahoitusvastike: –

Yhtiövastike yhteensä: 684 euroa/kk.

Vesi: sisältyy vastikkeeseen.

Esittely

Esittelyn voit sopia kanssani mailitse maija@maijanmaailma.fi tai p.040-1464688.

Mikäli innostuit kohteesta, voit käydä katsomassa tarkemman myyntiesitteen täältä.

IMG_5729

Vironkatu 6 A 12, huonepohja

kotona.typo