Voittaja selvillä, toiveet kirjattuina ylös

Arvonta on suoritettu, toiveita esitetty ja voittaja nimetty.

Pyysimme teitä Maijan Maailman lukijoita vinkkaamaan toiveita sen suhteen mitä te haluaisitte lukea Maijan Maailmassa -saitin Kotona-aihealueiden ympäriltä, johon kuuluvat sisustus, kodin talous, remontti ja DIY.

Kaikkien Maijan Maailman sivuilla tai Facebookissa vastanneiden ja artikkelilinkin jakaneiden kesken arvoimme minun muuttoni selätyksen kunniaksi (se onnistui, vaikka remonttimme on yhä kesken!) kaksi kappaletta Nest Factoryn City towel -pyyhettä, joiden yhteisarvo on 74 euroa.

IMG_0122

Mitä toiveita esitettiin

Remppajutut ovat suosittuja, toiveita esitettiin remonttikokemuksista ja -kompastuskivistä. Osalle taas sisutusjutut ovat mieleen ja he jättäisivät toteutuksen toisille. Konkreettisia vinkkejä maalaukseen ja tapetointiin myös toivottiin. Alan kirjata vinkkejä ylös ja teen koosteen myöhemmin!

Myös sisustusmuodista ja ostospaikoista toivottiin vinkkejä. Lisäksi toiveena esitettiin juttua Airbnb- ja couchsurfing-kokemuksista matkailijana sekä mahdollisista Airbnb-veroseuraamuksista vuokranantajalle jne. Tämä on kiinnostavaa, vaikka minulla ei ole asiassa vielä paljoa henkilökohtaisia kokemuksia mitä jakaa. Sen sijaan Maijan Maailman Riitta on käyttänyt Airbnb:tä kymmenisen kertaa ympäri maailman, ja käyttää palvelua jälleen tulevalla Lissabonin matkallaan, eli Airbnb-juttu tulee toukokuussa!

Meidän kaupunkikotimme remppa päättyy joskus (toivottavasti!), mutta uusia remppoja on aina tulollaan. Vapaa-ajan kotimme vierastalo odottaa vain uuden remontti-innon syttymistä ja remonttibudjetin kartuttamista. Toivottuja DIY-juttua olemmekin suunniteleet kesälle, kun pääsen lasten kanssa sotkemaan vapaamminen mökin pihalla.

Lisäksi esitettiin toiveita, että esittelisin meidän vanhoja sisustusratkaisujamme. Joitain asuntoja olen kuvantanut paremmin kuin toisia, mutta useimmat ovat jääneet kuvaamatta kunnolla. Riitta kun ei vielä tuolloin ollut matkassani mukana ja työ sisustussuunnittelijana oli vain haaveissa.

Ja sitten, kuka on voittaja?

Tuttuun tapaan teimme arvonnan valvotuissa olosuhteissa perheenjäsenteni toimiessa arvontakomissiona. Tällä kertaa lapseni kehittivät voittovideon autenttisessa ympäristössä Lainalaatikkojen keskellä ja onnenpoika nosti nimilapun laatikosta.

Paljon onnea Elina Pirjetä, olet voittanut arvonnan! Kiitos myös kaikille osallistuneille!

maijanmaailma.logo-2r