Maijan Maailma on myös Instagramissa

Minä olen Instagramin innokas käyttäjä. Minusta on myös tullut katkojuoksija ja -kävelijä – haluaisin ikuistaa puhelimeni kameralle kaiken olennaisen ja epäolennaisen. Juuri nyt feedini täyttyy mm. aamulenkkikuvistani.

Päivitän Maijan Maailman Instagram-tilille (maijanmaailma) kuvia muistakin päivän tapahtumista, muistoja menneistä ja kuvia kauniista maisemista. Välillä “instaan” superaktiivisesti, toisinaan harvemmin, mutta vähintään lähes päivittäin.

insta3

insta5

Laitan Instagramiin myös ilmoituksen, kun olen päivittänyt blogiani, mutta instaan myös paljon muutakin sellaista, mitä et näe blogin kautta. Feedin kuvalaatu vaihtelee laadukkaista vähemmän laadukkaisiin. Suurin osa kuvista on itse ottamiani, joiden laatu on välillä epäkelvollista. Olen alkanut yllättää kyllä itseni positiivisesti.

 

Pidän Instasta sosiaalisen median muotona. Sitä on helppo ja nopea käyttää. Itse olen ollut Instagramissa mukana vain puolitoista vuotta ja alkujäykkyyden jälkeen Instan käyttö on alkanut tuntua kodikkaalta.

Myöskään kuvatekstini Instassa eivät ole aina ihan kelvollisia, mutta Insta-feedin päivitys onkin enemmän ajatusvirtaa kuin tarkkaan harkittuja tekstikäänteitä. Ajatuksetkin menevät joskus solmuun – Insta-feedini pitää siis sisällään kuvamokien lisäksi myös kirjoitus- ja ajatusvirheitä.

insta4

Reippaus on Instassa valttia niin kuin monessa muussakin asiassa. Liian vakavasti Insta-päivityksiä ei kannata ottaa. On mukavaa, kun seuraajani ovat alkaneet myös kommentoida kuvia ja päivityksiä. Päivitykseen syntyy toisinaan kivaa vuoropuhelua.

Ja niille, jotka eivät vielä ole Instagramissa ihan kuin omissa taskuissaan, vinkki: mikäli kommentoit julkaisujani, pistäthän kommenttisi perään @maijanmaailma, niin löydän kommenttisi vanhoistakin julkaisuista helpommin.

Seuraa siis minua (maijanmaailma) Instassa, toivottavasti nähdään pian!

insta1

 

kotona.typo