Matkalla nuoruuden lähteelle – ihonhoitoprojektini osa 2

Kauneushoitola Kuulaan ja minun Environ-hoitohaasteeni on päässyt hyvään vauhtiin. Kuluneen kuukauden aikana olen piipahtanut muutaman kerran Kuulaan hoidoissa Venlan käsittelyssä.

Samalla olen tehnyt kotona tuttavuutta Environin matalan tason A-vitamiinituotteiden kanssa. Aamu- ja iltarutiinit tuntuvat luontevilta. Ihoni alkaa tuntua pehmeältä ja mukavan kostealta.

FB2
Tässä ihooni imeytetään iontoforeesilla a- ja c-vitamiiniseerumia. Hoidossa Venla käytti vaihtovirtaa tasavirran sijaan, jolloin vitamiinien imeytyminen on vielä tehokkaampaa.
MM-3100
Aamuin ja illoin käytössäni olevat kasvojenpesuaine, kasvovesi, seerumi ja kasvorasva.
environ (1 of 1)
Tässä käytössäni olevat silmänympärys- sekä yövoide. Näiden tuotteiden lisäksi minulla on käytössä Environin aurinkorasva (suojakerroin 15).

Tutustumisjakso tuotteisiin on nyt ohi ja minulle tehtiin kaksi viikkoa sitten Environ-neulaushoito. Neulaukseen lähdetään vasta siinä vaiheessa kun iho on tottunut A-vitamiiniin. Tällöin rajuja reaktioita ei tarvitse enää pelätä.

IMG_2446
Neulausrulla

Neulauksessa käytetään neulausrullaa, jossa on satoja pienen pieniä neuloja. Sen avulla ihon pinta saadaan rikotuksi ja tehostettua A-vitamiinin imeytymistä ihoon. Neulaus lisää A-vitamiinin ihoa nuorentavaa ja tervehdyttävää tehoa eksponentiaalisesti, mutta jos ihon A-vitamiinireseptorit ovat täysin nukahtaneet, voi sivuvaikutus olla punoittava ja kutiava A-vitamiini-ihottuma.

Sitä mukaa kun matka nuoruuden lähteille etenee, paukut kovenevat. Kotihoitoarsenaaliini kuuluu nyt myös pieni, piikikäs neulaustela, jolla olen rullaillut ihoani iltaisin. Rullaus on vienyt minut uudelle tasolle. Matka jatkuu, pysykää mukana! FB_1
Tehty yhteistyössä Environin kanssa.
hyvinvointi.typo