Eläköön kaunis iho!

Elämää vielä edessä, mutta nuoruus takana. Ehkä, mutta ikääntymiseen voin jossain määrin vaikuttaa elintavoillani.

Pyrin nukkumaan riittävästi, välttämään stressiä (toisinaan kiire kyllä painaa), urheilen säännöllisesti, en käytä alkoholia (nyt reiluun kymmeneen kuukauteen), pyrin syömään monipuolisesti ja käytän laadukkaita ihonhoitotuotteita. Koska juuri nyt kiireen johdosta olen käynyt normaalia vähemmän kosmetologilla (pisto sydämessä), satsaan ainakin kasvovoiteisiin.

 

Lierac Premium -sarja on nimenomaan aikuiselle ja ikääntyvälle iholle suunnattu anti-aging -sarja. Kuulun siis hyvin kohderyhmään. Lierac on ranskalainen lääketiedettä hyödyntävä kosmetiikkamerkki ja yksi Suomen johtavista apteekkikosmetiikkatuotteista.  Lierac Premiumia kuvaillaan täydelliseksi anti-aging -ratkaisuksi, joka ennaltaehkäisee ja korjaa ihoa ikääntymisen vaikutuksilta. Ja tällaisia ominaisuuksia minä ihonhoitotuotteiltani haluan.

Premium -tuotteissa hyödynnetään hyaluronihapon tehokkuutta ihonhoidossa ja sen ihoa nuorentavaa vaikutusta. Hyaluronihappo lisää ihon kosteuspitoisuutta ja sillä on ihon ryppyjä siloittava vaikutus. Täydellinen ainesosa torjumaan ikääntymisen merkkejä.

Lierac Premium -sarjassa hyödynnetään kolmen mustan kukan tuomia hyötyjä – mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta. Näillä kolmella kukan uutteella on erilaisia hyötyjä ihonhoidossa. Ne kosteuttavat ihoa, niiden antioksidantit suojaavat soluja ja omega-3, -6 ja -9 -rasvahapot säilyttävät ihon rasvatasapainoa.

Lierac Premium the Voluptuous Cream

Ravitseva anti-aging -hoitovoide Premium Voluptuous Cream on kermamainen ja täyteläinen voide, jota voi käyttää päivin ja illoin. Aktiiviaineina ovat ihoa uudistava Hexapeptide-FX, silottava Hyalu-3 -tiiviste ja antioksidanttiset mustien kukkien uutteet.

Voide tuntuu tuhdilta, mutta levittyy hyvin iholle eikä jätä pintaa rasvaiseksi.

Lierac Premium the Booster Serum 

Ihon juonteita siloittava ja kiinteyttävä Premium Seerumi tarjoaa kosteutusta sekä antioksidanttista suojaa iholle. Aktiiviaineina ovat korjaavat kasviperäiset mikrohiukkaset, silottava Hyalu-3 -tiiviste sekä antioksidanttiset mustien kukkien uutteet. Juoksevan koostumuksen ansiosta tuote imeytyy ihoon hetkessä. Seerumia käytetään voiteen alla.

Lierac Premium the Mask

Premium Mask on ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä ja korjaava naamio. Kasvonaamion koostumus on pehmeä ja naamio levittyy helposti. Aktiiviaineina ovat ihoa uudistava Hexapeptide-FX, silottava Hyalu-3 -tiiviste ja heleyttävät mikropigmentit.

Naamio on kosteuttava sen suuren hyaluronihappopitoisuuden vuoksi. Tuote toimii myös tehokkaana pikakaunistajana ja sopii hyvin ihon heleytykseen ennen meikkausta. Tuotteen annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia. Ylimääräisen naamion voi taputella pois vaikkapa vanulapulla.

 

Kaiken lisäksi tuotepakkaukset ovat poikkeukselliset kosmetiikkatuotteille – mustat! Tyylikkäät! Tuotteet ovat saatavilla muun muassa Yliopiston apteekeista, katso linkki täältä.