NovAge Bright Sublime – kokemuksia ja arvonta!

Olen käyttänyt Oriflamen uutta ihonhoitosarjaa yhtäjaksoisesti 12 viikkoa. Olen erittäin tyytyväinen!

Kolme kuukautta sitten aloitin yhteistyön Oriflamen NovAge Bright Sublime -sarjan kanssa. Sarja lupasi Multi-Bright -tekniikan sekä sisältämiensä aktiiviaineiden ja uutteiden ansiosta tehdä ihostani sileämmän, kirkkaan ja heleän, häivyttää tummia läiskiä ja ennaltaehkäistä niiden tuloa! Lupaus myös pidettiin. Ihoni on pehmeä, tasainen  ja kirkas.

Täytyy kyllä myöntää, että ihoni on ikääni nähden ollut aina melko hyvässä kunnossa, vaikka ihoani ovat jo vuosia vaivanneet sille kesäisin auringon UV-säteilyn johdosta vahvistuvat pigmenttiläiskät ja uutena ongelmana kesän kuluessa iholleni muodostuneet muutamat miliumit.

Nyt 12 viikon testijakson jälkeen tummia läiskiä ei enää juurikaan ole. 100 %:sta varmuutta aineen yksinomaisesta vaikutuksesta maksaläiskien häivytykseen en uskalla luvata. Onhan merkitys silläkin, että suuri syyllinen aurinko on ollut piilossa jo pidemmän ajanjakson ja talvisin ihoni tapaa aina rauhoittua pigmenttiläiskistä, jollen sitten matkaa talvella aurinkoon. Osa kesällä syntyneistä miliumeista poistettiin puolestaan mekaanisesti Päivin toimesta Vitaromassa, mutta hyvä uutinen on, ettei uusia ole päässyt syntymään. Tämä johtunee ihon hyvästä kosteustasapainosta, jonka NovAge Bright Sublime -sarja on iholleni tarjonnut.

Tuotteet ja hinnat

Ihonhoitosettini on sisältänyt puhdistusgeelin, kasvoveden, silmänympärysvoiteen, Multi-Action -seerumin, SK 20 -päivävoiteen sekä Advanced Brightening -yövoiteen.

Olen pessyt aamuisin ja iltaisin kasvoni kirkastavalla puhdistusgeelillä ja viimeistelen pesun kasvovedellä. Puhdistusgeeli on hennosti vaahtoutuvaa, jonka avulla olen saanut loput meikin rippeet tai epäpuhtaudet pyyhittyä kasvoilta.

Oriflamen NovAgen Bright Sublime -sarjan hinnat ovat selvästi kaupan väliporrasta jakelukanavana käyttäviä sarjoja edullisemmat, koska Oriflamen tuotteiden nettikaupassa yksi välikäsi jää pois. Tämä on varmasti suoramyyntifirmojen isoin etu verrattuna erityisesti niihin tuotteisiin, joiden jakelu tapahtuu vain kauneushoitoloiden kautta. Toki etuna kauneushoitolatuotteissa on henkilökohtainen palvelu, joka suoramyynnissä jää uupumaan.

Arvonta

Kysymykseni on: Mikä on sinun luottotuotteesi kauneudenhoidossa?

Osallistu kyselyyn ja sinulla on myös mahdollisuus voittaa NovAge Bright Sublime -ihonhoitotuotepaketti, jonka arvo on 198,00 euroa.

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki kauneudenhoitosalaisuutensa Maijan Maailman blogin kommenttiosiossa kertovat saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat arvontaan liittyvän Maijan Maailma blogi- tai Fb-julkaisun sosiaalisessa (jakamalla tai tägäämällä vaikka Facebookissa, Instagramissa tai miksipä ei blogissasi) mediassa, saat kaksi ääntä.

Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan sivun lopussa olevaan kommenttiboksiin, kuinka monella äänellä osallistuit. Huom, kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!

Oriflamen tuotepaketin (arvo 198 euroa) arvonta suoritetaan 12.12.2017. Osallistumisaika päättyy klo 12.

Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet: NovAge Bright Sublime Brightening -puhdistusgeeli (200 ml), NovAge Bright Sublime Brightening -kasvovesi (200 ml), NovAge Bright Sublime Brightening -silmänympärysvoide (15 ml), NovAge Bright Sublime Brigthening Multi-action -seerumi (30 ml), NovAge Bright Sublime Advanced Brightening -päivävoide (50 ml) ja NovAge Bright Sublime Advanced Brightening -yövoide (200 ml).

 

ORIFLAMEN TUOTTEITA VOIT OSTAA SUORAAN ORIFLAMEN VERKKOKAUPASTA (ORIFLAME.FI) TAI ORIFLAME-MYYNTIEDUSTAJALTA.

TEHTY YHTEISTYÖSSÄ ORIFLAMEN KANSSA, JOKA MYÖS LAHJOITTI  ARVONTAPALKINNON.