Uuden vuoden juhla-asuvoittaja on selvinnyt

Esittelimme muutama viikko sitten uuden vuoden juhla-asuja, jotka oli kuvattu asuntoremontimme keskellä. Pyysimme neljää vaateliikkeen vetäjää pukemaan minut uudenvuoden juhliin haluamallaan tyylillä.

Ehdokkaina olivat neljä alla olevaa asua:

uusivuosi (9 of 31)Asu 1, Nina´suusivuosi (1 of 31)Asu 2, Gaudeteuusivuosi (20 of 31)Asu 3, Remakeuusivuosi (16 of 31)Asu 4,  2OR+BYYAT

maijanmaailma.logo-2r

 

Ja voittaja on asu numero 4!

Asun on suunitellut Yat, 2OR+BYYAT. Hieman kritiikkiä herätti yliolan laukku, joka joidenkin mielestä häiritsi mekon selkeyttä tai oli turhan arkinen. Tässä kuvassa saamme nähdä puvun laukun roikkuessa kädessäni.

uusivuosi (15 of 31)

Ja mitä mieltä minä olen? Minä pidän kovasti voittajaksi selviytyneestä mekosta.Yatin mekot istuvat minusta minulle hyvin ja ne ovat mukavia päällä saaden oloni tuntumaan naiselliselta. Minusta paras mekko on kuitenkin aina sellainen, että sen voi melkein unohtaa puettuuan sen päällensä. Yatin mekkoja olen käyttänyt monessa muussakin tilaisuudessa, mm. juhalmeikki -jutussamme.

maijantyyli-41

Muoto-gaalassa. Kuva www.muoto2015.fi.

Muoto-gaala

Ja Bondin ensi-illassa. Kuva Apu.

Maija ja Peter Bond 2Kiitoksia kaikille äänestäneille, miesmalleillemme ja leikkiin lähteneille Gaudeten Ninalle, Nina`s:in Niinalle, Remaken Outille ja 2OR+BYYAT:in Yatille!

tyyli.typo