Yksi kukkamekko – kolme lookia!

Kukkatapetit ovat kuuminta huutoa sisustusmuodissa (Habitare-messuilla tämän osoitti parhaiten Ikea!). Sama muoti näkyy myös cat walkeilla ja SOFiNAH Shopin henkareilla.

”Kukkatrendi jatkuu tänä syksynä kuumana muotimaailmassa ja erityisesti tapettimaiset kuosit ovat tällä hetkellä trendikkäimmät.”, SOFiNAH’in Thia kertoo.

Kukkia vuoden ympäri

Kukkamekko mielletään usein kesävaatteeksi, mutta syksyn herkullisissa sävyissä hehkuvat kukkamekot kutsuvat kerrospukeutumiseen. ”Kukkamekko, varsinkin mustalla pitsiyksityiskohdilla, on korkojen ja korujen kera täydellinen juhlamekko. Naisellinen ja seksikäs, mutta juuri sopivasti leikkisä. ”, Thia lisää. Minä allekirjoitan tämän, vaikka olenkin huono korujen käyttäjä ja tyydyn tällä kertaa pelkkiin korkeisiin korkoihin.

RAVN-kukkamekko menee täydellisesti juhlaan.

Kukkia arkeen

Mutta kukkamekko taipuu helposti myös arkeen. ”Kun mekon alle pukee ohuen mustan poolon ja peittävät mustat sukkahousut, asu on sekä lämmin että mukava.” Thia vinkkaa. Koska ulkona mennään lähes hellelukemissa (jos ei nyt sentään, mutta lähes yhtä korkeissa lukemissa kuin viime kesänä), minä päätän jättää sukkahousut laatikkoon ja nauttia mekosta vielä hiukan päivittynein säärin. ”Kengiksi sopivat herrainkengät tai nilkkurit, mutta miksei myös tyylikkäät tennarit ja asun kruunaa musta ajaton nahkatakki.” Thia lisää.

Laadukas musta nahkatakki on jokaisen naisen ”must-have”. Se toimii sesongista toiseen ja on piste i:n päällä, kun kaipaa sitä ”jotain” asuun. Minun päälläni MDK-merkkinen nahkatakki, joka löytyi SOFiNAH Shopista.
Chloé’n laukku on uudehko hankintani. I just love it!

Thia vinkkaa vielä toisesta arkisemmasta asukombosta: ”toinen helppo arkityyli syntyy, kun mekon kanssa pukee rouhevamman neuletakin, joka maskuliinisuudellaan tuo asuun juuri sopivasti kontrastia ja on samalla mekon naisellisuudelle vastakohta. Tähän talvisempaan asuun sopii täydellisesti matalakantaiset lempinilkkurit tai ronskit maiharit.”

Minä puin mekon alle viininpunaisen ohuen neulepaidan, laitoin mekon päälle ylisuuren villatakin ja sujautin jalkaani lempisaappaat. Villatakki ja sen alla oleva viininpunainen paita pehmittää korkokenkien ”seksikkyyttä” ja tekee asusta arkisemman.

RAVN: merkin takana on duo, jolla on 35 vuoden kokemus muotialalta. He halusivat perustaa oman merkin, joka työskentelee luonnonmateriaaleilla ja tuottaa laadukasta, ajatonta muotia. Heidän vaatteensa tunnistaa laadusta, yksinkertaisista, mutta tyylikkäistä leikkauksista, jotka ovat klassikoita jo syntyessään. Istuvuus ja naisellisuus ovat pääasemassa, mutta rentous ja leikkisyys tekevät vaatteista sekä mukavat että nuorekkaat. Vaatteet valmistetaan eettisesti Latviassa.

SOFiNAH

SOFiNAH shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa, jota pyörittää Annika ja Thia, ihanat ja inspiroivat naiset. Kaupan valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, kosmetiikkaa, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

Osoite

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh +358(0)44 5668090
Aukioloajat

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi

 

Tehty yhteistyössä SOFiNAH Shopin kanssa.