Casuarina – aina yhtä ihana!

Casuarina on yksi kauneimmista kaupoista Helsingissä. Siksi myymälää ei mielestäni voi tuoda esille liikaa. Olen ollut heidän asiakkaansa jo lähes sen alkumetreiltä asti.

Mistään halpamyymälästä ei ole kyse. Osa tuotteista on hinnoiltaan melko suolaisia, mutta aah – niin ihania ja laadukkaita. Jo opiskeluaikoina saatoin säästää pitkään, jotta rahani riittäisivät juuri siihen unelmahuonekaluun. Väliajan olin ilman tai tein itse mm. sohvasängyn.

Gervasonin Next-pöydät löytyvät kolmessa koossa. Hinnat 791 euroa -1307 euroa.

Omistajattaren, Vivekan tyylitietoisissa käsissä Casuarina on säilyttänyt linjansa. Casuarina-tyyli alkaa olla jo oma käsitteensä. Se on mielenkiintoinen yhdistelmä upeita sohvia, pöytiä, valaisimia sekä tekstiilejä unohtamatta vanhoja kiinalaisia aarteita. Myymälään on siroteltuna myös pienesineitä, keramiikkaa sekä taidetta. Parasta on, että Casuarina on omistajattarensa Viveka Uusivirran käsissä onnistunut aina pitämään linjansa, uudistua sopivasti olemalla kuitenkin uskollinen tyylilleen.

Casuarinassa on edustettuina monta ihanaa lempimerkkiäni, kuten Gervasoni ja Flexform. Alla näkyvät Gervasonin pöydät ovat monikäyttöiset. Pöytiä löytyy erikokoisina ja -korkuisina, ja niitä voi yhdistellä kivasti keskenään.

Bondenliving’in villahuopakori sopii vaikka kukkaruukun suojaksi.

Tulevat trendit

“Uskon luonnonmukaisten trendien kasvavan sekä materiaaleissa että muotokielessä”, Viveka Uusivirta kertoo, kun kysyn uusista tulevista trendeistä. “Pellavat ja sametit materiaaleina pitävät hyvin pintansa”, Viveka lisää. Ihanaa, molemmat ovat lempimateriaalejani. “Erilaisten kivimateriaalien lisääntyminen tulee näkymään myös sisustuksessa. Wabisabi, kierrätys, eettisyys ja ekologisuus. Laatu ennen kaikkea!”, Viveka jatkaa. Kuulostaa hyvältä tulevalta trendiltä, allekirjoitan saman!

Gervasonin retrohenkinen Next-sohva, 4586 euroa, Jaan Elken taulut 2800 euroa/kpl, Bamboo-valaisimet 250 euroa, Helmat-lattiavalaisin 750 euroa.

Osa ruokanautinnosta on silmänruokaa. Kun ruoka on kaunista ja lisäksi tarjoiltu kauniimmista astioista, ruokanautinto on taattu.

Ceramics by Juho Leppiniemen kulho 44 euroa, saippuakiviastia 26 euroa, lasi 7 euroa, lusikka 5 euroa, lautasliina 15 euroa.
Nizza-pöytä 571 euroa, Babylon-ruukku 150 euroa ja Jaan Elken taulu 2800 euroa.

Minä rakastan yhdistää sisustamisessa uutta ja vanhaa, aasialaista ja skandinaavista tyyliä. Tällä tavalla sisustuksesta tulee monikerroksinen ja mielenkiintoinen. Casuarinassa on aina ollut mitä parhain valikoima kauneimpia kiinalaisia kalusteita.

Kiinalainen arkku, 2379 euroa.

Casuarina

Fredrikinkatu 30

00120 Helsinki

Aukioloajat:
ma-pe 10-18
la 10-15

Tel. 09 6855 8580
Fax. 09 6855 8585

info@casuarina.fi

www.casuarina.net