Habitare ja messulippujen arvonta!

Habitaren ovet aukeavat tänään. Minä kipitän Arena-ohjelmalavan juontajaksi perjantaina ja lauantaina. 

Juontopäivinä pysyttelen tiukasti Arena-lavan tuntumassa, mutta muina päivinä pyrin tutustumaan kotimaamme vuoden tärkeimpään sisustustapahtumaan niin hyvin kuin ehdin.

Habitare on tänäkin vuonna täynnä mielenkiintoisia näytteilleasettajia ja esiintyjiä. Kotimaisia ja kansainvälisiä tähtiä, puhujia, näytteilleasettajia ja suunnannäyttäjiä. Habitaressa aion tutustua ainakin seuraaviin osastoihin tai ohjelmanumeroihin:

Talentshopiin on tutustuttava. Sinne on valittu muotoilijoita, joilla on vahva suunnittelijaidentiteetti. Heitä suuri yleisö ei vielä tunne, mutta heitä kannattaa alkaa seurata. He ovat kuitenkin kaikki ”rising star”-muotoilijoita, joiden nimet ovat pian kenties kaikkien huulilla.

Must-nähtävä minulle on ainakin Signals-trendinäyttely. Signals luotaa sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä ja pohtii yhteiskunnallisia ilmiöitä  ja megatrendejä. Näyttelyn suunnittelevat ja tuottavat trendianalyytikko Susanna Björklund ja muotoilija Sisse Collander.

Messujen kanainvälinen vierailija Alberto Alessi pitää luennon Habitaressa ja hän myös valitsee oman Habitare-suosikkinsa. Tämä on mielenkiintoista!

Perjantaina kiinnostavan keynote -puheenvuoron pitää toimitilasisustuksen uranuurtaja muotoilija Sevil Peachilla. Se on kuultava!

Ja lauantaina klo 11 Arena-ohjelmalavalla keskustellaan kivijalkaliikkeiden tulevaisuudesta. Miksi pysyä fyysisessä lokaatiossa, vaikka verkkokauppa vetää? Tässä kysymys, joka on ollut tapetilla jo pidempään ostoskäyttäytymisemme ollessa murroksessa. Minullakin on kivijalkaliike, mutta kuinka tarpeellinen se oikeastaan on? Siinäpä kysymys, josta keskustellaan muuten kuin synkistelemällä.

Suosikkini, upeat näytteilleasettajat messuosastoineen ja paljon muuta löydät Habitaresta. Arena-ohjelmaan pääset tutustumaan täältä!

Aiotko sinä tulla vierailulle Habitareen? Kirjoita oma ohjelmasuosikkisi kommenttikenttään ja osallistu samalla Habitare-lippujen arvontaan (arvo yhteensä 38 euroa).

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kommenttisi ei näy heti sivuilla, sillä sen julkaisu vaatii ylläpidon hyväksynnän. Kiitos osallistumisestasi!

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken 12.1.2019! Voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.