Enää vain muutama päivä Habitare-messuihin. Niin kuin useampana viime vuotena, Habitare pitää minut kiireisenä. Erinäiset tilaisuudet sisustamisen ja asumisen ympäriltä täyttävät kalenterin.

Voitin myös uuden IKEA-kuvaston lanseeraustilaisuudessa järjestetyssä arvonnassa paikan Pella Hedebyn workshopiin Habitaressa, mitä odotan innolla. Pella on IKEA Livet Hemma -blogista tuttu ruotsalainen stylisti-bloggaaja ja pitää messujen ammattilaispäivänä workshopin IKEA Suomi -osastolla (Ahead-alue, 6 G 50). IKEA osallistuu muuten ensimmäistä kertaa Habitare-messuille!

Pella Hedeby.

Oppaana

Minä puolestani toimin Habitare-messuilla 13.-17.9. messuoppaana kollegani Anne Lammin kanssa. Opastetut kierroksemme starttaavat pe 15.9. klo 13 ja su 17.9. klo 11.

Opastetun kierroksemme teema on ”Huomisen koti sisustussuunnittelijan silmin”.

“Huomisen koti” on Habitaren tämänvuotinen teema. Minä ja kollegani sisustussuunnittelija Anna Lammi johdatamme osallistujat kierroksellamme huomisen kodin rakennuspalikoihin. Mitä huomisen koti pitää sisällään? Mistä huomisen kodissa haaveillaan?

Seuraa minua

Jos et pääse opastetulle kierrokselle, seuraa minua messujen aikana Maijan Maailman Facebook- ja Instagram-tilien kautta.

Facebook Maijan Maailma

Instagram @maijanmaailma


Arvonta

Nyt on myös aika laittaa messulippujen arvonta käyntiin, jotka sain Messukeskuksen puolesta arvottavaksi. Osallistu siis kyselyyn ja voit voittaa messulipun sinulle ja ystävällesi.

Kysymys kuuluu seuraavasti: Millaisesta kodista sinä haaveilet? Millaisena sinä näet huomisen kodin?

Vastaa kysymykseeni alla olevaan kommenttiboksiin tai Maijan Maailman Facebook- tai Instagram-sivuilla tätä asiaa käsittelevän päivityksen yhteydessä ja olet mukana arvonnassa. Kiva, jos jaat julkaisun myös sinun ystävillesi. Kiitos kaikille etukäteen osallistumisesta!

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!

ARVONTA SUORITETAAN su 10.8. KLO 19.

KOMMENTOINTIAIKA ON PÄÄTTYNYT!