I love me -messut ja Environ-tuotepaketin arvonta

I love me -messut alkavat nyt tulevana perjantaina. Näytteilleasettajana on myös Environ, minun ihonhoitotuotemerkkini.

Julkaisin viime viikolla jutun vuoden kestävän Environ-ihonhoitohaasteeni puolivälimittauksen tuloksista (voit lukea sen täältä). Tulokset ovat paremmat kuin uskoin kenenkään meistä uskaltaneen edes haaveilla. Siksi on erityisen mahtavaa, että saan järjestää Maijan Maailmassa kisan ja arpoa Environ-tuotepaketin oikeinvastanneiden kesken. Paketti sisältää ne tuotteet, joilla itse aloitin Environin käytön viime huhtikuussa.

Kisa

Kisaan voit osallistua Maijan Maailman kautta vastaamalla oikein kysymykseen, jonka vastauksen löydät myös aikaisemmasta ihonhoitoprojektiani koskevasta blogikirjoituksesta täältä.

Kysymys:

Mitä vitamiinia käyttämäni Environ-tuotteet sisältävät ja jonka määrää lisätään hoitoni edetessä?

Kirjoita vastauksesi tämän artikkelin kommenttiosioon. Mikäli osaat vastata kysymykseeni oikein, olet mukana 329 € arvoisen Environ-tuotepaketin arvonnassa.

Environ-tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet (arvo 329 €):

Youth EssentiA Vita Peptide C-Quence Serum 1, 35 ml

Youth EssentiA Antioxidant Defence Créme, 35 ml

Messuetu

Environ on mukana I love me -messujen Kosmetologi on ihosi asiantuntija-teema-alueella. Käväise osastolla 7c29 ja näytä Maijan Maailma -blogia esimerkiksi älypuhelimesi näytöltä – saat lahjaksi itsellesi sopivan Environ-tuotenäytteen. Etu on voimassa niin kauan kuin tuotenäytteitä riittää.

Kisa on voimassa tästä päivästä  I love me -messujen loppuun, eli su 23.10.asti. Voittaja julkistetaan Maijan Maailmassa maanantaina 24.10.

Onnea arvontaan ja oikein hyviä I love me -messuja!

iloveme16_verkkokauppa_uusi

hyvinvointi.typo

Tehty yhteistyössä Environin kanssa.