Ihmeellinen vuosi takana, ehkä vielä ihmeellisempi edessä.

Vuosi vaihtui vanhasta uuteen. Vanha vuosi toi tullessaan uuden asunnon, uuden asunnon remontin ja uuden työn. Kyllä, Maijan Maailma on minulle työ. Lopetin vakityöt ja ryhdyin yrittäjäksi.

Maijan Maailma ei ole vain nettijulkaisu, jossa Maija ja Maijan Maailman muut osaajat jakavat havaintojaan ja kokemuksiaan meitä kiinnostavista asioista muidenkin iloksi. Maijan Maailma myös rantautuu kaupungille. Me järjestämme tilaisuuksia, tapahtumia, suunnittelemme sisutuksia, remontteja ja tarjoamme konsulttiapua lakiasioissa jne.

Tänä vuonna valmistun sisustussuunnittelijaksi. Sitten minua voi kaiketi kaikella kokemuksellani uskaltaa kutsua asumisen moniosaajaksi. Olenhan nimenomaan asunto-osakeyhtiölainsäädännön osaaja sekä LKV. Lisäksi olen toiminut rakennuttajatehtävissä, olen omassa elämässäni ollut sarjaremontoija ja suunnitellut useampien asuntojen ja kiinteistöjen sisustuksia sekä remontteja niin itselleni kuin muillekin.

Kaiken tämän luovuuden pusertamisessa on välillä purtu hammasta ja useimmiten naurettu. Lukuun ottamatta normaalia arjen pyöritystä, koulutehtäviä ja perheemme kodin remonttia, on kaikki aikani mennyt Maijan Maailman suunnitteluun, rakentamiseen, yhteistyökumppaneiden kanssa käytyihin neuvotteluihin sekä julkaisujen työstämiseen ja kirjoittamiseen. Kaikelle muulle työlle olen joutunut sanomaan ”ei kiitos” ja ystävällisesti ojentamaan tarjoukset toisaalle.

 

Rakkaimmat kiitokset tuesta haluan antaa perheelleni, he ovat olleet parhaita tsemppareitani. Peter ei ole koskaan epäillyt kykyjäni tai haaveitani suhteessa Maijan Maailmaan. Hän on myös uskonut, että minä pääsen näinä talouden taantumahetkinäkin saamaan toiminnallemme taloudellistakin kannattavuutta.

Suurimmat kiitokset haluan antaa Maijan Maailman rautaisille ammattilaisille Riitalle, Selinalle, Markolle, Katille, Denisille, Amylle, Irenelle ja Takulle, jotka pyyteettömästi lähtivät mukaan tekemään tätä uutta julkaisua. Valitettavasti Takun työkiireet muualla vievät hänet kuitenkin toisiin tehtäviin.

me.typo

 

Mutta kaunein kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme. Niille myös, jotka uskoivat meihin, kun Maijan Maailma oli vielä vain pdf-liitetiedosto. Ilman teitä, tämä ei voisi olla työtä. Emme lähteneet harrastamaan Maijan Maailmaa, vaan tekemään julkaisua henkilökohtaisesti, mutta ammattimaisesti.

Jos rakkain, suurin ja kaunein kiitos jo meni, niin komeimmat kiitokset ansaitsette te lukijat. Teitä on ollut paljon, yli odotustemme näin lyhyessä ajassa. Kolme kuukautta vanhalla julkaisulla on ollut toisinaan jo yli 10 000 viikkolukijaa. Ihanaa, että juttumme ovat kiinnostaneet teitäkin! Maijan Maailma on kiinnostanut myös aikakausilehtiä ja minusta Maijan Maailman luotsina on tehty lehtijuttuja. Kaikki tämä on ollut huikeaa, kiitos.

Hahmo Maija

Mitä tämä vuosi tuo sitten tullessaan? Se tuo ainakin meidän perheemme muuton. Toivottavasti se tuo myös paljon uusia Maijan Maailma -lukijoita ja pitää vanhat mukana. Kaikkia emme voi miellyttää, mutta toivottavasti samanhenkisiä se yhdistää. Ja vielä toivon, että Maijan Maailma saa myös uusia yhteistyökumppaneita ja säilyttää vanhoja. Mahtavaa alkanutta vuotta kaikille!

P.S. Isot kiitokset vielä kaikille, joita olemme saanet tutustua matkan aikana ja haastatella Maijan Maailman julkaisuihin. Kiitokset myös siitä, että olemme saaneet tulla tutustumaan edustamiinne liikkeisiin, myymälöihin tai tuotteisiin.

maijanmaailma.logo-1r