Ihonhoitojen Tesla – Aquagold Touch Fine

Kävin kaksi viikkoa sitten uudessa Aquagold Touch Fine -kasvohoidossa Sensuell Esteticissä luottokauneushoitajallani Päivi Saarentiellä. Tämän hoidon markkinointisloganeissa luvataan paljon, niin kuin toki lähes kaikessa kauneudenhoitomainonnassa tavataankin tehdä.

Aquagold Touch Fine -hoidon ansiosta ihosi luvataan näyttävän tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta! Yes, minä haluan tarttua tähän ja testata tuon markkinoinnin paikkansapitävyyttä.

Aquagold Touch Fine on uusi ja edistyksellinen hoitomenetelmä, jonka kerrotaan mahdollistavan entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon hoitoaineilla, jotka voivat sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa, botuliinia, erilaisia vitamiineja jne. Aquagold Touch Fine -hoitolaitteen avulla on mahdollisuus imeyttää asiakkaan hoitotarpeen mukaan yksilöllisesti valittuja aineita ihon alle dermikseen, mikä auttaa mm. pienentämään ihohuokosten kokoa, tasoittamaan ihon sävyä ja pehmentämään pieniä ryppyjä. Myös kuivan tai arpisen ihon luvataan hyötyvän tästä hoidosta.

Mistä on kyse?

Selvennyksenä haluan huomauttaa, ettei kyseessä ole injektiohoito tai botox. Aquagold Touch Fine -hoidossa hoitoaineita ”neulataan” ihon pintakerroksen alla olevaan dermikseen. Injektiohoidossa mennään sen sijaan syvemmälle dermiksen alle. Aquagold Touch Fine -hoidon luvataan antavan luonnollisen näköisen tuloksen. Iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Toisin kuin botox, tämä hoito ei vaikuta ilmehdintään lamaannuttamalla hermoimpulsseja kasvoilla. Näin rankkaan hoitoon en itse olisi halukas menemään.

Hoito tapahtuu erityisellä Aquagold Touch Fine -laitteella, jonka avulla kasvojen, kaulan ja dekolten alueelle tehdään reikiä ohuenohuilla 24-karaatin kullatuilla neulaspäillä. Jos kullan käyttö ihmetyttää, niin sen käytölle löytyy selitys. Kullan käyttö kauneushoidossa johtuu siitä, että kullan sanotaan olevan biologisesti parhaiten yhteensopiva ihmisen ihon kanssa, koska sen on todettu aiheuttavan ihmisen iholla vähiten ärsytystä ja allergisia reaktioita.

Aquagold Touch Fine -hoitosuositukset ovat aina yksilöllisiä, imeytettävät aineet valitaan aina hoidettavan ihon hoitotarve huomioiden. Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai useampina hoitokertoina, jolloin hoidot tehdään alkuun 4-6 viikon välein ja ylläpitohoidot 3-6 kuukauden välein.

Lopuksi rauhoittava naamio.
Ja kosteusvoidetta.

Hoidon jälkeen tulee välttää hikoilua 24 tuntia, kasvojen pesua 4-5 tuntia eikä kasvoille suositella meikkiä vuorokauteen. Minun ihoni ei reagoinut hoitoon negatiivisesti muuten kuin heleällä kasvojen punaisuudella, mutta seuraavana päivänä punaisuus oli tiessään. Hoito oli minulle myös täysin kivutonta. Jotkut hoidettavat ovat kuitenkin raportoineet pientä kipua, mutta vähemmän kuin esim. mikroneulauksessa.

Hoitoaika on vain noin 15-20 minuuttia, mikä kiireiselle ihmiselle on toki vain plussaa.

Hintansa väärti

Hoidon hintavuudesta (Hintahaarukka 395-795 euroa hoidossa käytetystä ”tuote-coctailista” riippuen) huolimatta Aquagold Touch Fine-hoito oli hintansa väärti, hoito on tehokkaampi kuin mikään aikaisemmin testaamani hoito. Markkinointipuheet eivät siis ole pelkkää sanahelinää. Satsaankin mielelläni näin tehokkaaseen hoitoon, jos minulla on siihen mahdollisuus. Olen käynyt aikoinani liian usein hoidoissa, joissa en kahden päivän jälkeen muista edes käyneeni saati näe hoidon tuloksia katsoessani itseäni peilistä. Minun ihoni kohdalla tämän hoidon välitön ja samalla pitkäaikainen vaikutus oli maksaläiskien (nuo viheliäiset läiskät, jotka vaivaavat minua, vaikka kuinka yritän estellä niiden syntymistä) tasoittumisessa, ne hälvenivät ja ”rikkoontuivat” poskiltani. Lisäksi huomaan ihoni kimmoisuudessa ja kosteudessa eroa. Ihoni todella vaikuttaa nuorekkaammalta ja pehmeämmältä vielä kahdenkin viikon jälkeen hoidosta.

Huomasin muuten, että Kim Kardashianille on tehty sama hoito, voit nähdä videon täältä.

P.S. Hoitoa ei saa tehdä kuka tahansa. Hoitajalla tulee olla terveydenalan hoitotutkinto ja sellainen toki Päivillä on.

Ale!

Nyt saat Maijan Maailman lukijana 15 % alennusta Sensuell Esteticin hoidoista. Tarjous on voimassa kaikista Päivin tekemistä hoidoista, jotka varataan ennen 31.12.2019! Muista mainita “Maijan Maailma -15%” varauksen tehdessäsi.

Voit varata hoitoajan Päiviltä, ihonhoidon rautaiselta ammattilaiselta.

Voit varata ajan Päiviltä ja kysyä tarkemmin hoidosta ja sen sopivuudesta sinulle:

Sensuell Estetic

Spinellikuja 5 C (käynti Syväkiventien puolelta)

01700 Vantaa

P. 040-8278382

www.sensuell.fi

 

Voit myös seurata minua ja Päiviä Instagramissa.

@sensuell.fi

@maijanmaailma