Tiistaisin tuntuu joululta!

Mitä teidän perheessä syödään? Meillä ei enää edes mietitä asiaa kolmena päivänä viikossa, tehdään vaan ja nautitaan.

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ANTON & ANTONIN KANSSA.

Anton & Antonin ruokakassi on tullut meille nyt parin kuukauden ajan. Voimme siis puhua ruokakassipalvelusta jo jonkinasteisella kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Lyhykäisyydessään homma toimii niin, että ruokakassissa tulee viikottain kaikki olennainen ruoka-aineineen ja -resepteineen. Oletus on, että perusjuttuja kodista löytyy, kuten suolaa, voita ja pippuria. Jos tarvitset jotain omasta kaapistasi, siitä ilmoitetaan kauppakassin tilauksen yhteydessä selkeästi etukäteen.

Anton & Antonin sivujen kautta pääset aina tutustumaan seuraavan toimituksen menuihin. Me emme sitä tee, sillä meistä on ihanaa saada joka viikko ruokayllätys. Tiistaisin tuntuukin joululta! Silloin nimittäin tulee Anton & Antonin ruokakassi, johon on pakattu kolmen päivän ruoat resepteineen. Reseptit siis saa halutessaan itselleen etukäteen, mutta mepä emme halua, vaan pidämme itsemme jännityksessä. On paljon hauskempaa avata ruokakassi kotona jännityksellä ja katsoa mihin kaikkeen ruoat resepteineen taipuvat.

Anton & Antonin ruokakassien kotiintoimituksen jakelualue on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo ja Porvoo. Ruokakassin voi tilata kerta- tai kestotilauksena. Mutta ne, jotka sattuvat asumaan tai liikkumaan Anton & Anton -myymälän lähimaastossa, voivat kuitenkin noutaa ruokakassin myymälästä.

Me asumme aivan liki Kruununhaan uudistunutta Anton & Anton -ruokakauppaa, joka on juuri avautunut remontin jälkeen. Sinne on kiva pistäytyä noutamaan ruokakassi, vaikka kotitoimituskin on toiminut moitteettomasti. Ruokakassin myötä kauppa-aika lyhenee ja palvelun myötä olemme pitkälti lopettaneet arkimenun miettimisen ja kauppakriiseilyt. Vaikka loppuviikon ruoat menisivät sitten enemmän vakkariannoksilla, niin kotikeittiömme menuvaihtelut ovat kasvaneet ihan uusiin sfääreihin.

Ja huom., alekoodilla MAIJANMAAILMA saat 20 euroa alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Alennus koskee uusia kestotilauksia, ja sen voi käyttää mihin tahansa neljästä ruokakassivaihtoehdosta. Tiedoksesi myös, kestotilauksenkin saa tarvittaessa tauolle esim. loman aikana ja tilauksen voi peruuttaa, tilattavan tuotteen voi vaihtaa ja toimitusosoitetta voi muokata.

Tilaus onnistuu helposti netin kautta ja tilaus veloitetaan tililtäsi kerran viikossa. Ruokakassit ovat saatavilla kahden tai neljän hengen talouksiin. Arki-kassi maksaa kahdelle 52 euroa, neljälle 72 euroa. Vege-kassi 48 euroa/65 euroa ja Kala-kasviskassi 50 euroa/70 euroa. Muksukassi neljälle 72 euroa. Voit tutustua ruokakassivaihtoehtojen tarkempaan sisältöön täältä.