Jean Vernet – kivoja uutuuksia ja vanhoja tuttavuuksia

Jean Vernet on aina yhtä piristävä poikkeus trendinä vallitsevan kliinisen skandinaavisen sisustuksen keskellä. Tänään kävin tutustumassa liikkeen uusiin matto- ja huonekalumalleihin.

Jean Vernet on Heidi Kankaan vuonna 2008 Porvoossa perustama yritys,  joka toimii nykyään Helsingin Kruununhaassa, mutta nettikauppansa ansiosta myymälän tuotteet ovat kaikkien saatavilla.

Myymälässä on keskitytty lähinnä ranskalaisiin huonekaluihin sekä Belgiasta ja Englannista tuleviin sisustustuotteisiin. Jean Vernetillä on erityisen hyvä valikoima puusta valmistettuja huonekaluja ja tuotteissa on panostettu muotoiluun, materiaaleihin ja valmistuksen laatuun. Kalusteiden kangas- ja maalivärivaihtoehtoja on runsaasti. Asiakas voi puuhuonekaluissa valita värin tai väriyhdistelmät sekä kalusteen jalkojen muodon ja vetimet.

Meuble Charme -kaappi metallikehystetyillä lasiovilla, hinta 2780 euroa.

Sisustamisfilosofiassa korostetaan laatua, luovuutta, rohkeutta, jopa leikkimielisyyttä ranskalaisuutta unohtamatta. Jean Vernetin sisustuksissa yhdistyvät maalaishenkisyys, moderni industriaalisuus sekä vintagetyylit. Monissa malleissa voi aistia sekä menneen ajan että nykyajan.

Suurin osa huonekaluista on tilaustavaraa. Tarkoin valikoituneet hyvät huonekalutoimittajat takaavat myös yksilöllisen mittatilaustoimituksen.

 

Jean Vernetin uutuutena on aivan ihastuttava mattomallisto ja erityismaininnan ansaitsevat nahkapäällysteiset valaisimet. Myymälä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ei pelkästään sen valikoiman vaan myös aina niin ystävällisen palvelun ansiosta!

Ihana nahkapäällysteinen valaisin.
Kuvan Menton-matto, hinta 262 euroa (koko 140 cm x 200 cm, tilaustuote).

Hinta- ja saatavuustiedustelut:

Jean Vernet

Osoite: Mariankatu 21, 00170 Helsinki

Puhelin: 040 415 6477

Aukioloajat:

ma-pe 11-18

la 11-15

www.vernet.fi

www.instagram.com/jeanvernethelsinki/