Meidän joulukautemme on jo käynnistynyt joulukalenterien avaamisella ja jouluvalojen (tai kaamosvalojen, niin kuin tapaan valoja kutsua) virittelyllä sinne ja tänne. Mutta, miksei joulusesonginkin keskelle voisi järjestää rapujuhlia. Ravut kun menevät sesonkiin hyvin värinsäkin puolesta.
Tapanamme on järjestää eilisten vieraittemme kanssa rapujuhlat, mutta monet sattumat siirsivät juhlinnan tällä kertaa syyskuulta joulukuulle. Ystäväperhe tuo ravut, jotka heidän ystävänsä on keittänyt. Me puolestamme hankimme muun tarvittavan: tillin, paahtoleivän, voin, Västerbotten-juuston ja juomat.
Ja täytyy sanoa, että oli hyvin keitetyt ravut. Liha oli pakastuksesta huolimatta säilynyt napakan erinomaisena ja suolaisuus oli juuri sopiva. Kiitos kanssajuhlijoille!