Musat mukaan joulutohinaan

Minä en yleensä tee varsinaista joulusiivousta. Tämä johtuu kahdesta asiasta: ensinnäkin, meillä on harvoin tarvetta joulusiivoukseen (tätä asiaa tukee lähes kahden vuoden välein tehty muutto) ja siksi, että en millään viitsi ottaa joulusta stressiä.

Minä en siis ole niitä, jotka pingottavat tehdäkseen täydellisen joulun. Toteutamme mielestämme mukavan joulun, mutta menemme sieltä, mistä aita on matalin, jollei intoa riitä suurempiin suorituksiin. Valmisruoat ja lahjapakkauspalvelut kunniaan!

Mutta tänä vuonna joulusiivoukselle, oikeammin lelu- ja vaatekaappien koluamiselle on tarvetta. Meidän muksut ovat venähtäneet hujauksessa paljon ja vaatteet ovat käyneet pieniksi. Toisekseen lapsivaihe on pikkuhiljaa siirtymässä teinimoodiin ja sen myötä moni lelu alkaa unohtua kaapin kätköihin.

Laitan siis uudet Sudion Regent-kuulokkeet päähäni, kuuntelen lempimusaa ja laitan tulemaan. Siivouspuuhat sujuvat leikiten musan tahdissa.

Kuulokkeet tarjoavat hyvän äänenlaadun ja akunkestoksi Sudio Sweden lupaa yli 24 tuntia aktiivisessa käytössä ja noin 20 päivää valmiustilassa. 24 tunnissa toivon mukaan ehdin koluta kaapit. Kuulokkeiden latausaika on 10 minuuttia pikana ja täyden latauksen saavuttaminen kestää 120 minuuttia. Regent-malli on kokoontaitettava ja kuulokkeihin saa hankittua myös vaihdettavat kuoret. Minä valitsin marmoriset.

Jos toimii tehokkaasti, ehtii myös löhöillä. En nuku, vaan nautin musiikista.

Nyt yhdellä kysymykseeni vastanneella onnekkaalla lukijallani on mahdollisuus voittaa itselleen vapaavalintaiset Sudion designkuulokkeet kauniisti lahjapakkaukseen pakattuina. Sudion koko valikoiman löytää täältä.

Arvonta

Kysymykseni on: Millainen joulunalusaikasi on? Tuleeko sinulle stressiä joulusta vai selviätkö ajasta ilman ylimääräisiä verenpaineen nousuja?

Osallistu kyselyyn ja sinulla on mahdollisuus voittaa yhdet vapaavalintaiset Sudio-kuulokkeet (arvo 39–89 euroa). Kerro kommenttiboxissa joulunalustunnelmistasi ja myös, mikä kuulokkeista olisi sinun valintasi!

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki joulunalusajan tunnelmansa Maijan Maailman blogin kommenttiosiossa kertovat saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat arvontaan liittyvän Maijan Maailma blogi- tai Fb-julkaisun sosiaalisessa (jakamalla tai tägäämällä @ystäviäsi vaikka Facebookissa, Instagramissa tai miksipä ei blogissasi) mediassa, saat kaksi ääntä.

Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan sivun lopussa olevaan kommenttiboksiin, kuinka monella äänellä osallistuit. Huomioithan, että kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!

Osallistumisaikaa on perjantaihin 15.12.2017 klo 15 asti. 

Sudio Sweden tarjoaa kaikille lukijoilleni -15% alennuksen kaikista uusista tilauksista alekoodilla Maijanmaailma15. Hyödynnä siis alennus ja hanki joululahjat Sudiolta. Alekoodi on voimassa vuoden 2017 loppuun asti.

Tehty yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa, joka myös lahjoitti minun kuulokkeeni sekä arvontapalkinnon.