Käsieni uusi tuttavuus – Balmuir Cosmetics

Kasvojen kosteuttava hoito on minulla ollut hallussa jo pidemmän ajan, mutta käsien hoito melko satunnaista. Uusin tuttavuuteni tässä genressä on Balmuirin kosmetiikka.

Minusta on mukavaa, jos kosmetiikkatuotteet kylpyhuoneessani myös näyttävät kivoilta. Kylppärin remonttiin on omastakin mielestä käytetty hiukan liikaa ajatuksia ja vaivaa, joten huonetta ei viitsisi viimeistellä sekavilla suihkusaippua- ja rasvapurkeilla. Balmuirin kosmetiikka-sarjan tuotteet ovat tyylikkään yksinkertaisia.

Ulkonäköä tärkeämpää on toki sisältö – niin rasvapurkeissa kuin ihmisissä. Balmuirin kosmetiikka on 100%:sti luonnonmukaisista öljyistä tehtyjä ja tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti. Tuotteet jättävät iholle hennon tuoksun ja valittavana on kolme eri tuoksua: Seaside, Meadow ja Mountais.

Poikkeuksellisen ihastuttava tuoksu minun makuuni on Seaside, se on myös kivalla tavalla unisex. Tuoksu sopii aivan yhtälailla miehelle kuin naiselle. Seaside-sarjan tuoksukirjosta on löydettävissä mm. häivähdys sitruunaa ja merellisiä tuoksuja. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät mineraalipitoista leväuutetta ja kimmoisuutta lisäävää vesikrassiuutetta.

Voiteet ovat riittoisia ja sopivan täyteläisiä. Ne myös levittyvät helposti ja imeytyvät iholle nopeasti. Käsisaippuan ja -rasvan lisäksi sarjasta löytyy vartalovoide ja suihkugeeli.mm-maijan-joulu-6903

Balmuir Natural Hand Cream Seaside

Luonnonmukainen käsivoide, joka hoitaa ja ravitsee ihoa jättäen sen sametinpehmeäksi ja hurmaavan tuoksuiseksi.

Balmuir Natural Hand Soap Seaside

Käsisaippua viilentää käsiäsi raikkailla aromeilla. Saippua puhdistaa ihon samalla sitä hoitaen ja kosteuttaen. Saippua jättää iholle pehmeän tunteen ja hurmaavan tuoksun.

mm-maijan-joulu-6899

Miksi käsiä kannattaa hoitaa ja miten?

Vaikka kuinka hoitaisi kasvojen ihoa, käyttäisi nuorekkaita vaatteita ja pitäisi nuorekkaita hiuskampauksia, vilkaisu käsiin paljastaa iän. Eihän tuo välttämättä kaikkia haittaa, minullekin on tärkeintä pehmeät ja hyvin voivat kädet. Vaikka ei ikuista nuoruutta käsien iholle halajaisikaan, niin ehkei kuitenkaan haluta käsien antavan ikäistään vanhempaa vaikutelmaa tai karheaa kättelyä.

Käsien huoltaminen kannattaa ottaa samanlaiseksi rutiiniksi kuin kasvojenkin ihon hoito. Lähtökohtaisesti samat kauneusrutiinit kuin kasvoille kelpaavat myös käsille.

Suojaa siis käsiesi iho auringolta: aurinko saattaa aiheuttaa maksaläiskiä ja ryppyjä käsillesi. Levitä käsillesi siis aurinkorasvaa, jollet mieli käyttää kesällä hanskoja.

Kuori ja kosteuta käsien ihoa. Voit levittää kasvovoiteittesi jämät kämmenselällesi tuomaan lisätehoa käsiesi kosteutukseeen.

Kotihoidot ovat varsin toimivat, mutta miksei myös manikyyri kuuluisi samanlaiseen rutiiniin kuin kasvohoidoissa käynti.

Suojaa vielä kätesi pakkaselta ja vaikkapa puutarhatöiltä hansikkain, jotta vältyt turhilta käsien kuivumisilta, naarmuilta ja lialta.  Vältä myös voimakkaiden pesuaineiden suoraa kosketusta käsiesi iholle. Käsien iho on herkkä eivätkä ihovauriot parane käsiesi iholla nopeasti. Tämä johtaa helposti myös tulehdusriskiin.

Pehmeitä hetkiä käsillesi!

mm-maijan-joulu-6891

hyvinvointi.typo

Tuotteita voi ostaa mm. Balmuirin omasta verkkokaupasta sekä Stockmannilta.