Arvonnan voittajalle Environin talvi-ihon pelastaja

Me käynnistimme kyselyn ja arvontakilpailun pari viikkoa sitten. Kyselyyn osallistuvilla oli mahdollisuus ottaa osaa arvontaan ja voittaa Environin Hydrating Oil Capsules -tehoöljykapselit vastaamalla kysymykseen: mikä on sinun kasvojesi talvi-ihon pelastaja?

 

Kysymykseen vastanneiden kesken arvomme  88,80 euron arvoisen Environin Hydrating Oil Capsules -tehoöljykapseleita sisältävän tuotepakkauksen. Tuotteen käytön tuloksena on pehmeä ja kosteutettu iho.

capsules

Talvi-ihon kuivuuden selättäjiksi vinkattiin monta ideaa, toisella toimii vesi sisäisesti nautittuna, toisella tehoaa A-vitamiini, joku mainitsi kookosöljyt, monipuolisen ruoan, omega-rasvahapon ja muutama toi esille unen tärkeyden. Lue vinkeistä täältä.

Myös minä suosittelen hyvää unta, rikasta ruokavaliota sekä raikasta vettä (se unohtuu minulta toisinaan), säännöllistä ihonhoitoa kotona sekä ammattilaisen tekemiä kauneushoitoja Kauneushoitola Kuulaassa. Tärkeitä ovat tietenkin laadukkaat Environin ihonhoitotuotteet sekä täsmähoitona Environin arvontapalkintonakin olevat Hydrating Oil Capsules -tehoöljykapselit. Ne ovat ihon tehokosteuttajia, joita käyttämällä tuloksena on ihana samettinen pehmeys ja kasteen kosteus.

Pienen määrän retinolia sisältävä öljykapseli sopii kaikille, myös A-vitamiinihoidon aloittaville. Tuote laitetaan illalla puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa yön yli sellaisenaan. Sinun ei siis tarvitse olla vielä Environin tuotesarjan käyttäjä nauttiaksesi tästä tuotteesta. Jos puolestaan jo olet Environin käyttäjä, voit laittaa tehoöljykapselin A-vitamiinivoiteen päälle.

Ja nyt on aika arpoa voittaja:

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

P.S. Avauskuvassa minulla on talvi-iho (voi muuten aika hyvin), taustalla talvinen maisema ja minulla ripsarit poskella. Miksi? Koska pyysin mieheni ottamaan kuvia minusta, eikä hän huomannut minussa mitään outoa.

Miksi kerron tämän? Ehkä siksi, että me taidamme usein liioitella sitä, mitä ihmiset meistä ajattelevat tai kuinka tarkasti he meitä katsovat. Tärkeintä on, miten me itse koemme itsemme. Peterin mielestä minä olin kuulemma vain niin suloinen hymyillessäni kameralle, ettei hän nyt pikkujuttuihin kiinnittänyt huomiota.

Okei, tiedä nyt, pitääkö tuo paikkaansa, mutta voin vain todeta, että ainoastaan mieheltä voi jäädä tällainen pieni yksityiskohta huomaamatta. Ehkä hyvä niin, Peter näkee minut aika kritiikittömin silmin. Niin meidän kaikkien pitäisi nähdä itsemme. Armollisesti, ei niin kovin kriittisesti. Lempeitä ja pehmeitä hetkiä kaikille!

hyvinvointi.typo

TEHTY YHTEISTYÖSSÄ ENVIRONIN KANSSA.

Voit lukea lisää tuotteista www.vitamion.fi -sivujen kautta ja kielitaitoisille löytyy lisäinfoa www.environskincare.com -sivuilta

Kauneushoitola Kuulas

Sallinkatu 3
00260 Helsinki

p. 050 329 8922

venla@hoitolakuulas.fi

www.hoitolakuulas.fi

www.facebook.com/Kauneushoitola-Kuulas