Kauhean tyylikästä

Kaksimielisiä, kaksikielisiä, kaksisuuntaisia, miten vain, mutta Halloweeninä ollaan kaksipuoleisia.

Maijan Maailman meikkitaitelija Miia Ollula päästi taiteilijasielunsa valloilleen ja maskeerasi minulle Halloweenin pelottavimman, mutta samalla kenties tyylikkäimmän, kasvomeikin.

Me aloitamme meikkaussession kahdeksan pintaan kotonamme. Tuolloin on vielä pimeää, kelloja ei ole vielä siirretty talviaikaan. Minulla ei ole tarkkaa kuvaa siitä, mitä Miialla on mielessä pääni menoksi. Istuudun tuoliin ja homma alkaa.

Miia levittää pohjameikkiä, rajaa kulmia, levittää luomiväriä ja värjää huulia siveltimellä. Ei niin kauhean pelottavalta vaikuta, mutta tuntuu kutittavalta. Kutitus ei tunnu vatsan pohjassa, se ei johdu jännityksestä, vaan kirjaimellisesti kutinasta. Ohuen ohut siveltimen jälki saa huuleni lähes sähköistymään, tuntuu kuin kevyt sähkövirta läpäisisi huuliani. Minun on vaikea pitää kasvoni paikoillaan.

mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3417
Melko tuima ilme. Keskityn pitämään itseni paikoillaan järkyttävästä huulikutinasta huolimatta.

Nyt jo jännitys tiivistyy ja lopulta kasvoni kokonaiskuva alkaa paljastua. Päivä alkaa valjeta ja alamme lähennellä valmista meikkitaideteosta.

mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3427
Miia on luonnostellut kasvojeni toiselle puolelle pääkallokuviointia. Vielä tummennetaan kuviointia, laitetaan lisää syvyyttä ja saadaan kolmiulotteinen vaikutelma kasvoilleni.
mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3431
Spiky Soft Stainless Steel necklace -kaulakoru. Hinta 250 euroa, 2OR+BYYAT.
mm-meikki-korj-3466
Kuuden setti neliskanttisia Square Stainless Steel -käsikoruja 78 euroa, 2OR+BYYAT.

Minusta maskeeraus oli aivan fantastinen – kiitos Miia! Hienoa oli myös se, ettei meikki ollut vain kauhea, vaan mm. silmät tehtiin kauniiksi ihan normaalilla meikkirajauksella. Harmi, etten päässyt maskissa Halloween-juhliin. Itse asiassa jouduin pesemään meikin pois lähes tulkoon saman tien, sillä lähdin asiakastapaamiseen arvioimaan erään kuolinpesän kiinteistön arvoa. Hirtehishuumori ei olisi toiminut, vaikka epätahdikkuus näyttää muuten olevan trendinä.

Samaa meikkausmallia hyödyntäen tein kuitenkin pojalleni Halloween-meikin koulun juhliin. Eihän siitä yhtä hieno tullut, mutta niin hieno, että poikani voitti asukilpailun!

Miia Ollula

mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3274

Miia Ollula on toiminut kohta 16 vuotta kampaajana sekä kouluttautunut myöhemmin maskeeraajaksi.

Tämä tausta on tuonut kisamenestystä maskeerauskilpailuissa kotimaan ohella Kanadassa, Saksassa, Itävallassa ja Englannissa.

Miia on päässyt toteuttamaan osaamistaan monissa eri tuotannoissa tv:n, musiikin, mainos- ja lehtikuvauksien parissa. Hän työskentelee niin yrityksien kuin yksityisten henkilöiden kanssa.

Luovuus sekä joustavuus ovat Miian vahvuuksia ja äärimmäisen palkitsevaksi hän kokee tyytyväisen asiakkaan.

 

tyyli.typo

 

2OR+BYYAT

Osoite: Fredrikinkatu 35, 00120 Helsinki

Aukioloajat: info@2orplus.com

www.2orplus.com

www.facebook.com/2orplus