Kaupungin coolein ja cleanein arvonta

Minä pidän ajattomista ja laadukkaista huonekaluista, kalusteista ja pienesineistä. En kaipaa jatkuvaa vaihtelua sisustuksen suhteen. Tähän saattaa myös vaikuttaa ammattini. Pääsen hankkimaan asiakkailleni kaikkea uutta ihanaa ihan riittävissä määrin, joten saan siinä tyydytettyä oman vaihtelunhaluni, mikäli tällainen halu pääsisi syntymään.

Siksi Vipp-tuotteet sopivat minulle. Ne ovat ajattomia ja laadukkaita. Vipp’in toimintamalli tarkoittaa vähempiä ja parempia tuotteita. Ne kestävät aikaa ja käyttöä, eivätkä visuaaliselta olemukseltaan vanhene heti muodin muuttuessa. Tästä ajatuksesta minä pidän. Tuotteet ovat korjattavissa ja osat vaihdettavissa. Mahtavaa ekologista ajatusmaailmaa! Kestävän kehityksen kannattajana minä pidän yrityksen filosofiasta.formwerk-5571

Nyt sinullakin on mahdollisuus tulla Vipp-saippua-annostelijan onnelliseksi uudeksi omistajaksi. Vastaamalla kysymykseeni voit osallistua arvontaan. Helppoa kuin saippua!

 

 

 

vipp_9_white
Kuva: www.formverk.com

Mitkä sinusta ovat ajattoman sisustamisen kulmakivet? Tuoko ajattomuutta esimerkiksi hillityt sävyt seinissä, vanhat tutut huonekalut, design-huonekalut vai onko niin, ettet kaipaa ajatonta asumista lainkaan?

Osallistu kyselyyn ja sinulla on myös mahdollisuus voittaa Vipp’in saippua-annostelija, jonka arvo on 115 euroa. Voittaja saa valita joko mustan tai valkoisen saippua-annostelijan.

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki näkemyksensä Maijan Maailman blogin kommenttiosiossa kertoneet saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat arvontaan liittyvän Maijan Maailma blogi- tai fb-julkaisun sosiaalisessa (vaikka Facebookissa, Instagramissa tai miksipä ei blogissasi) mediassa, saat kaksi ääntä.

Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan sivun lopussa olevaan kommenttiboksiin kuinka monella äänellä osallistuit. Huom, kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!

Vipp-saippua-annostelijan arvonta (arvo 115 euroa) suoritetaan keskiviikkona 3.5.2017 klo 7.

Onnea osallistujille ja kiitos kommenteista jo etukäteen!

formwerk-5576

Tehty yhteistyössä Formverkin kanssa, joka lahjoitti myös arvontapalkinnon. Paljon kiitoksia!

Formverk store

Annankatu 5
00120 Helsinki
P. 09-6129550
info@formverk.com

Formverk living

Annankatu 23
00100 Helsinki
P. 09-2510100
info@formverkliving.com

Avoinna
Ma-Pe  10.30 – 18.00
La 11.00 – 15.00

formverk.com.