Kesämuotini

Meillä on alkukesä ollut yhtä huisketta, tilaisuuksia toisensa perään. Haluan tehdä juhlani niin helpoksi kuin voin. Käyttää asuja, jotka ovat mukavat päällä, eivätkä rypisty edes kesäkuumalla.

Enää en stressaa asuvalinnoistani, niin kuin joskus nuorempana. Jos ei ole aikaa miettiä liikaa, ei ole aikaa stressatakaan – kätevää! Käytän myös mielelläni luottovaateliikkeitteni henkilökunnan apua ja näkemystä. Kysymykseeni “olisiko teillä minulle mitään sopivaa?”, saan useimmiten ehdotuksen nopeammin kuin ehdin edes liikkeeseen. Multimediaviestillä kuva asusta kilahtaa puhelimeeni ja voin sanoa vaatetta sovittamattakin, että oikea asu löytyi.

En ole malli, enkä osaa poseerata kuin ammattilainen, päätin kuitenkin esitellä teille viimeisen kolmen juhlan asuni. Kaikki asut ovat 2or+byYat:in käsialaa. Liike, josta en koskaan joudu lähtemään tyhjin käsin.

Olimme tänä keväänä vallan lähetystöjuhlaputkessa, toukokuun lopussa Argentiinan ja kesäkuussa Iso-Britannian juhlissa viettämässä kuningatar Elisabethin 90-vuotissyntymäpäiviä. Harmi, kuningatar itse oli estynyt tulemasta paikalle 🙂

Toukokuiset edustusjuhlat

MM-0732
French jacquard dress, hinta 270 euroa.

Kesäkuiset edustusjuhlat

MM-0774
Drape dress, hinta 260 euroa.
Kuva Iltalehti
Kuva otettu Britannian lähetystön juhlissa ja lainattu Iltalehdestä.

Yksityisjuhlat kesäkuussa

MM-0830
Blue tie dye Elastane sleeveless halter neck maxi dress, hinta 180 euroa.

MM-0869

Onko joku mekoista erityisesti sinun mieleesi?

2OR+BYYAT

Osoite: Fredrikinkatu 35

Aukioloajat: info@2orplus.com

www.2orplus.com

www.facebook.com/2orplus

tyyli.typo