Espoon unelmamyymälän uusintaesittely – monday To sunday SHOP

Suositun monday TO sunday HOME –lifestyleblogin ylläpitäjä Päivi Lemström on vuoden päivät sitten avannut ihanan sisustusliikkeen Kivenlahteen.

Vaikka olen esitellyt Päivin ja hänen myymälänsä aiemmin jo lähes vuosi sitten, ovat “kohteet” yhä niin ihania, ettei uusintaesittely ole olleenkaan liioiteltua.

Vuoteen mahtuu myös uutta, Päivin blogi monday TO sunday HOME sijoittui toiseksi Indiedays Blog Awards Lifie -sarjassa. Eikä syyttä, onhan blogi ylläpitäjänsä näköinen – lämminhenkinen ja esteettisesti kaunis.

Osa kuvista on vanhoja, mutta tunnelma liikkeessä on pysynyt yhtä harmonisena, siksi kuvatkin ovat ihan “tätä päivää”.

Konepajan muuntautumisleikki

Vanha konepajatila muuntui Päivin käsissä kodikkaaksi myymäläksi. Liikkeessä on myynnissä omaa monday TO sunday –tuotantoa ja muita muiden valmistajien tarkkaan poimittuja herkkupaloja.IMG_1291

Monday to sunday

IMG_0588IMG_0555

Aikaisemmin terapeuttina työskennelleen, maailmanmatkaaja-Päivin tarina miehen töiden perässä Thaimaan kautta Puolaan on ihana kertomus itsessään. Puolaa taitamaton Päivi ja paikallinen sisustustuotteista innostunut juristiystävätär kiersivät maata ristiin rastiin pellavatehtaita ja keramiikkapajoja etsien ja niiden kanssa sopimuksia tehden. Itse olisin kyllä lähes vakuuttunut, että Päivi olisi saanut vaikka mykkänä ihmiset puolelleen ja sopimukset tehtyä, niin hyvä Päivi on ihmisten kanssa. Lieneekö terapiatyöllä osuutta asiaan, tai ihmistaidolla osuutta terapiatyöhön ajautumiseen. Joka tapauksessa, liikkeellä on aito tarina takanaan – niitä tarinoita minä rakastan.

IMG_0548IMG_0552IMG_0560IMG_0563IMG_0568IMG_0569IMG_1293

Kesäale!

Nyt monday TO sunday -putiikissa Kivenlahdessa on KAIKKI vaatteet -50% 22.6 saakka. Siellä on Ajlaik sekä muita kivoja merkkejä (katsokaa monday TO sunday FB-sivulta lisätietoja). Ja tietenkin liikkeessä on kaikkea muutakin ihanaa kesäkotiin!

monday TO sunday -putiikki

TI-KE 12-17

TO-PE 12-18

LA 11-15

SU-MA sulj.

puh. 040 5494027

plemstrom@gmail.com

Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo

(Sovet-eläinklinikan vieressä)

www.mondaytosundayhome.blogspot.fi

www.facebook.com/pages/monday-TO-sunday

kotona.typo